Бащата е африканец, а майката е виетнамка. Ето как изглежда дъщерята на тази необичайна двойка:

Бащата е африканец, а майката е виетнамка. Ето как изглежда дъщерята на тази необичайна двойка:

Междурасовите двойки отдавна не са необичайни в нашия все по-космополитен свят.. И е безспорен факт, че те имат много красиви деца!

Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем за една интересна двойка, която има много красива дъщеря.

Ле Тху Фуонг е момиче от Виетнам, което има доста труден характер. Си Джей е весел човек с добро сърце от Нигерия. Изглежда, че те са съвсем различни хора, но съдбата така или иначе ги събрала.

Двойката се срещнала в парка, и двамата се разхождали със своите компании. Младежът завладял момичето с неговия послушен характер, доброта и внимателност, никога досега не е срещала подобни черти.

Ле Тху признава, че не е с лесен характер, тя е много упорита и капризна и ако мисли за нещо, то ще накрая ще го постигн, независимо от всичко. Но Джей успял да достигне до студеното й сърце. Той проявил търпение и загриженост. „Той ми показа какво е да се чувстваш обичана и желана жена“, признава момичето.

красива-дъщеря

Две години след като се запознали, двамата се оженили. Сватбата се състояла в Нигерия, а те живеят във Виетнам, в огромна и просторна къща. Скоро в семейството се родило момиченце. „Бременността е най-добрият период в живота ми. Превърнах се от желязна дама в чувствена и романтична жена “, спомня си Фуонг.

междурасова-двойка

Дъщерята на Фуонг и Джей е необичайна красавица, има интересен външен вид и родителите й често чуват много комплименти по неин адрес.

майка-и-дъщеря

Льо Ту казва, че са много щастливо семейство, трябвало да преживеят много: критики и осъждания, но всичко това само сплотило семейството. Пожелаваме на това прекрасно семейно щастие и благополучие!

баща-и-дъщеря

Advertisement
Фейсбук коментари