Влязох в болницата с куфар. Когато мед сестрите видяха какво има вътре, не сдържаха сълзите си

куфар
Изображение от vecstock on Freepik

Трагична, но невероятно красива история.

Преди по-малко от година жена ми се разболя тежко. И след неуспешна операция  ставаше все по-зле. За такива пациенти казват, че дните им са преброени. Знаейки това, тя ме помоли за една единствена услуга…

За съжаление изпълнението на молбата й не беше толкова лесно. Защото вкарването на кучета в интензивното отделение е строго забранено. Но реших да сложа нашето женско куче в голям куфар и да го занеса така.

Беше рисковано начинание, но знаех, че трябва да изпълня последното желание на умиращата си съпруга.

Казах на нашия домашен любимец къде ще я заведа и я помолих да седи тихо. И съдейки по факта, че тя дори не гъкна в болницата, животните наистина разбират всичко. Тя сякаш знаеше колко е важно да седи мълчаливо.

Когато влязохме в стаята жена ми спеше. Разкопчах ципа на куфара и кучето веднага скочи на леглото и внимателно легна на гърдите на стопанката си, без да докосва кабелите или тръбите.

Тя погледна право в очите на съпругата ми и лежа напълно неподвижно около двадесет минути, докато жена ми се събуди.

Колко се зарадва моята любима, когато видя кучето си!

А нашето куче започна нежно да ближе лицето на стопанката си, като прегръдката им продължи повече от час.

После тази удивителна картина видяха и медицинските сестри, които влязоха в стаята. Те бяха толкова трогнати, че не изгониха нашия четириног приятел.

Няколко дни по-късно съпругата ми почина… И днес, когато кучето ни види този куфар, тя полудява от вълнение. Горкото същество си мисли, че скоро ще го заведат при майка му…

Advertisement