6 жестоки истини за любовта към жената Лъв

6 жестоки истини за любовта към жената Лъв

Наречете го увереност или его, но едно е сигурно: жените Лъв са сила, с която трябва да се съобразявате.

Като кралска особа сред зодиите, както и огнен знак, който се управлява от Слънцето, тоест центърът на Вселената, жената Лъв изисква внимание, уважение и страст.

Eто 6 неща, които е добре да знаете преди запознанство с жена Лъв:

1. Те са решителни

Те са горди и често малко своенравни. Стремят се към стабилност и не обичат да срещат съпротива.

Разбира се, ще има разногласия, но когато възникнат, уверете се, че излагате нещата възможно най-любезно и непредубедено, в противен случай ноктите На Лъвицата ще се покажат.

Ако момичето Лъв е разстроено, извинете се, но й дайте време да се успокои сама. Не й казвайте: „Трябва да се успокоиш“, в противен случай тя ще ви разкъса.

2. Имат маааалко его

Въпреки уверения си вид, лесно биват наранявани. Лъвиците обичат да им се възхищават и да ги хвалят за тяхната уникалност и креативност, което означава, че трябва да я успокоявате от време на време.

Спечелете я, като обичате уникалността на нейния стил и начин на живот.

3. Лъвовете са игриви

Жените Лъв са забавни и наблюдателни, те обичат да си правят шеги по безобиден начин и да ви дразнят, за да ви накарат да се усмихнете. Те са игриви и ще ви дразнят редовно, когато им е комфортно с вас.

С други думи, трябва да можете да приемете шегата без да се обиждате.

4. Те усещат лъжите ви

Комплиментите ще ви доведат далеч, но фалшивите комплименти и „играенето“ с чувствата на Лъвовете ще ви отдалечат още по-далеч.

Вместо да си играете с нея, отделете време и усилия, за да се възхитите наистина на качествата на Лъвицата и да я накарате да се почувства специална. Ако не сте истински с тях, те са достатъчно умни, за да ви разкарат.

5. Лъвицата няма време за слабаци

Жената Лъв е съобразителна забавна и много общителна и се нуждае от мъж, който може да я държи на нокти. Ако изглеждате неуверени и несигурни в себе си, това може да я отблъсне.

Не бъдете нуждаещи се, натрапчиви или постоянно търсещи утвърждение. Тя ще виизяде и ще ви изплюе като лъвицата, която всъщност е.

Но в същото време Лъвиците не винаги искат да вземат решения или да поемат отговорност. Те искат мъж, който е силен като тях и не се страхува да взема решения или да казва това, което му е в ума.

6. Лъвицата има нужда от пространство

Жените Лъв са независими и искат да бъдат с мъже, които са толкова независими, колкото и тях. Искат приятелите им да ги водят, но не и да ги контролират.

Ако искате да излизате с жена Лъв, трябва да сте силни и независими, в противен случай тя бързо ще загуби уважение към вас. Но ако я пренебрегвате твърде дълго, тя става мрачна В крайна сметка гордостта на жената Лъв винаги е налице. С други думи, така или иначе ще чуете нейния рев.

Изиграйте картите си правилно и сте добре дошли в нейното леговище.

Advertisement
Фейсбук коментари