5 жестоки истини за любовта към Телеца

5 жестоки истини за любовта към Телеца

Хората от зодия Телец често са описвани като най-търпеливите и трудолюбиви, но същевременно упорити и собственически от всички зодиакални знаци в астрологията.

Ако вече излизате или имате сериозна връзка с Телец — или ако вие самият сте такъв — тогава това, което ще напиша, може да ви се стори зловещо познато. Ето 5 жестоки истини за срещите, връзките и любовта с Телец, най-търпеливият и упорит бик от всички зодии.

Истина №1 – Телецът обича да спори

Телецът няма да спре да спори, докато не изложи своята гледна точка. Могат да спорят за всичко и за нищо. Предметът на спора може да бъде толкова глупав, че околните да цъкат с език. Но независимо от спора, Телецът винаги иска да изложи мнението си и наистина не го интересува дали е прав или не.

Послепис.: Всъщност Телците не се гордеят особено с тази си черта, защото тя ги кара да се чувстват виновни, че са толкова упорити.

Истина №2 – Телците са ревниви

Телецът често си мисли: „Ами ако половинката ми намери някой по-добър?“ Професионално завижда и на случайни минувачи, които никога не е срещал и не познава! Опознаването на възможно най-много приятели и приятелки на партньора помага на Телеца да се отърве от чувството на притежание и ревност.

Истина №3 – Телците не избухват често, но когато го направят, е лошо

Да, Телците са търпеливи, но в редките случаи, когато наистина загубят търпението си, те са като ураган, който няма да отслабне, докато не разберете мнението им. И те определено ще повдигнат този въпрос в следващите дискусии и спорове, защото сте направили грешка, а те вече не са толкова мили.

Истина №4 – Телците са много независими

Телците предпочитат да работят и да правят нещата сами и според собствените си правила и графици. Вероятно има моменти, в които можете да сметнете техните маниери и жестове за сладки и романтични, но често перфектно подредения им график е досаден.

Тази черта също така означава, че ако Телецът има проблем, той предпочита да го реши сам… без вашата помощ.

Истина №5 – Въпреки всичко изброено по-горе, Телците са много верни

Важен аспект във всяка връзка е вярата и доверието и ако Телецът реши да ви се довери, това означава, че определено го заслужавате и той ще ви остане лоялен в дългосрочен план.

Но ако подкопаете доверието му? Ще имате късмет, ако Телецът някога отново говори с вас. В крайна сметка той прощава, но никога не забравя.

Advertisement