7 жестоки истини за любовта на Девата (написани от една от тях)

7 жестоки истини за любовта на Девата (написани от една от тях)

Мнозина гледат на Девата, чийто символ е девицата, като на най-арогантната зодия. Но това е далеч от истината. Ето 7 жестоки истини за срещите, връзките и любовта с Девата.

1. Обичаме да плануваме нещата

Едно нещо, което трябва да знаете за Девата  е, че не бързаме. Анализираме всички варианти, съставяме план и продължаваме напред. Някои може да го нарекат пръчка в калта; ние го наричаме подготовка.

Да, спонтанното пътуване е страхотно! Но първо, нека просто начертая нашия маршрут; да разгледам заведенията, край които ще спираме по пътя, и да съставя списък с рейтингите на Air BNB местата.

2. Ценим детайлите

Ако има нещо, в което Девите са добри, то е в детайлите. Малките неща са важни за нас.

В интерес на истината, умът ми се движи с милион километра в минута във всеки един момент, вземайки всички подробности около мен или тревожейки се какво се е случило на работа преди един час или какво има за вечеря тази вечер.

Но ние, Девите, не позволяваме това да личи на лицето ни. А и това внимание към детайла ни прави страхотни слушатели, защото всъщност слушаме какво имате да кажете, вместо просто да чакаме реда си, за да говорим.

Нуждаете се от някой, който да проучи нещо за вас? Ние сме най-добрият ви избор.

3. Верни сме

След като една Дева ви се довери, ценете го.

За мен не е изненада, че повечето ми приятели са с мен от доста години. Не се сприятелявам лесно, но тези, които се задържат, за да ме опознаят истински, са за цял живот.

4. Практични сме

Може би всичко опира до планиране, анализ и внимание към детайла, но когато се стигне до това, Девите са най-практичните от зодиите.

Може да ви се струва скучно, но ние намираме утеха и опора в стабилността и практичността.

5. Придирчиви сме към този когото обичаме.

Много пъти са ми казвали, че стандартите ми са твърде високи. Девите предявяват високи изисквания към всички; повечето са така и към себе си. Така че ни трябва доста, за да се влюбим.

Нямаме случайни връзки. Ние сме най-малко склонни от всички зодии да имаме връзка за една нощ.

И въпреки че нашият символ е девица, не се заблуждавайте; ние сме много страстни. Просто не сме готови да допуснем всеки до тази страст. Така че сте благословени, ако изберем вас.

6. Независими сме

Малко вероятно е да потърсим помощ, защото като се има предвид нашето аналитично мислене и внимание към детайла, вероятно все пак ще го направим по-добре от всеки друг. А Девите не обичат да показват никакви слабости.

Най-бързият начин да ядосате Дева е да се опитате да й отнемете независимостта.

7. Придирчиви сме към… всичко.

Ние не просто сме придирчиви към този когото обичаме; придирчиви сме към всичко. Това е нашата склонност към перфекционизъм и любов към детайлите.

Не искаме да се задоволяваме с „само добре“, когато знаем, че можем да се доближим възможно най-близо до съвършенството. Това означава и вие.

Девите поставят високи критерии не само за себе си, но и за околните.

Advertisement
Фейсбук коментари