Нейно мини Величество: приликата между принцеса Шарлот и кралица Елизабет е смайваща!

Нейно-мини-Величество-приликата-между-принцеса-Шарлот-и-кралица-Елизабет-е-смайваща!

Сравнихме снимки на принцеса Шарлот и нейната прабаба кралица Елизабет и се удивихме от фамилното сходство.

За пръв път заговориха за това, когато Шарлота беше с родителите си и по-големия си брат на официална визита в Канада. Тогава момиченцето стана звезда на детски празник в градината на дома на правителството на страната. Мнозина забелязали невероятно външно сходство на момичето със своята прабаба кралица Елизабет.

кралица-Елизабет-и-принцеса-Шарлота

По-рано по-наблюдателните забелязали, че Шарлота има очите на баща си, а пухестите й бузи са точно като на брат й принц Джордж. Но до този момент никой не успял да погледне архивните фотографии на кралицата, на които Елизабет е снимана още като дете. А си струвало, защото мнозина разбрали, че кръвта на бабата в династията Уиндзор е далеч по-силна.

принцеса-Шарлота-и-кралица-Елизабет-Втора

Когато архивните снимки на прабабата и направените снимки в Канада на правнучката били сравнение, се оказало, че малката Шарлота е копие на Елизабет. Както станало ясно, и усмивката, и прорезите на очите, и бузите, и дори нослето – всичко малката принцеса е наследила от прабаба си.

принцеса-Шарлота

Видно е, че Шарлота не може да се похвали със здравите къдрици на своята прабаба (макат историците да съзират нюансите коса на двете роднини в детството), но все пак, сравнявайки снимките, все повече стигаме до извода, че уиндзорската кръв вода не става.

Advertisement