10 признака, че сте абсолютна Дева по хороскоп

10 признака, че сте абсолютна Дева по хороскоп

Ето кои знаци разкриват Девата:

1. Много сте придирчиви

Поне така си мислят хората за вас. Всъщност вие много добре знаете какво харесвате и какво не.

2. Имате набито око за забелязване на недостатъци в хората и нещата около вас

Не че сте зли или строги – вие сте просто интуитивни и страхотни в използването на аналитичните си умения, за да откривате недостатъците в хората и проблеми в различни ситуации. Но трябва да внимавате – не посочвайте недостатъците твърде бързо, дайте малко време на другите да ги забележат.

3. Вие сте много, много организирани… с едно изключение

Девата е известна като голяма чистница, но общото между всички тях е, че имат едно място, независимо дали е материално като килера или под формата на лош навик, където са напълно хаотични.

4. Неизлечими перфекционисти

Почти перфектно не е достатъчно добро за вас. Вие сте неуморими, амбициозни и много самокритични и благодарение на това можете да стигнете далеч и да постигнете много.

5. Но понякога прекалено усложнявате нещата

Според вашето убеждение да правиш нещата правилно означава да правиш нещата по определен начин. Но поради това можете да се ограничите повече от необходимото. Девите трябва да положат много усилия, за да излязат от рутината.

6. Имате навика да отричате, когато нещо не е наред

Тъй като всичко при Девата трябва да е наред , понякога те лъжат дори когато не всичко им е изрядно. Поради това често е трудно за вашите родители и приятели да разберат кога нещо не е наред с вас.

7. Реалисти сте

Всеки мечтае, но вероятно никой не толкова малко, колкото Девата. Вие цените ежедневните си преживявания от реалния живот много повече от другите, вместо да мечтаете за неща, които никога не могат да се случат.

8. Хората ви търсят за съвет

Вашият реализъм ви позволява да подхождате със здрав разум към ситуациите, понякога дори и да давате мрачни съвети. Можете да подхождате към нещата от обективна гледна точка, което е много ценно и рядко.

9. … което понякога може да ви се стовари върху главата

Девите могат да станат твърде контролиращи, но това не е с лоши намерения, те знаят, че са добри в решаването на проблеми, така че искат да използват това за всичко. Но приятелите на Девата може да видят това по различен начин.

10. Вие сте много наясно с тялото и здравето си

Твърди се, че Девите са по-дълбоко свързани с телата си от повечето хора. Независимо дали страстно се посвещават на упражнения или правилно хранене или дори развиват лека хипохондрия, Девите просто се интересуват дълбоко от човешкото тяло.

Advertisement
Фейсбук коментари