Участник в „Игри на волята“ неволно издаде победителя?

Участник-в-Игри-на-волята-неволно-издаде-победителя
Кадър: NOVA

Хитовото риалити за оцеляване „Игри на волята“ е в разгара си и зрителите все по-често се питат кой ще стане победител.

С наближаването на финала нарастват и спекулациите кой от трите племена ще вземе голямата награда от сто хиляди лева. Във фейсбук феновете на риалитито коментират оживено различните варианти, а някои от тях подкрепят и с доказателства предположенията си.

Самите участници във вече завършилия формат също дават достатъчно „хляб“ на зрителите с многобройни лайфове и публикации в социалните си профили. Именно един такъв лайф с участници Генчо, Илиян, Мани и Касим накара феновете да се чудят дали Генчо от „Непобедимите“ няма да триумфира накрая.

Във въпросния лайф Касим се включва по-късно и небрежно подхвърля: „Идвам да те поздравя за победата!“ След което, заливайки се от смях, добавя: „Тъй де, чакай… за играта. Чакай, че просто ми се изплъзна от устата. Не го помислих, като го казах“. На уточняващия въпрос на кого го казва, Касим разкрива, че думите му са към Гената.

След включването на Касим в редиците на другите видимо настъпва лек смут и всички започват да се подхилкват.

Името на Генчо като победител се завъртя и покрай едно хелоуинско парти от дома му в  Харманли, на което той и други участници са се щркакнали, а на заден фон се вижда знамето на племето му „Непобедимите“. Това веднага предизвика мнителни въпроси защо въпросното знаме е при него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

Дали наистина земеделцът от Харманли ще спечели или играчите просто си правят шеги с жадните да разберат победителя зрители, предстои да разберем.

Advertisement