Вярно куче починало, след като 11 г. всеки ден чакало стопанина си на прозореца

Вярно куче починало, след като 11 г. всеки ден чакало стопанина си на прозореца
Източник: romansamurai/Imgur

Роман е в управлението на на средно голяма компания за превозвачи и оптометрист в Чикаго, САЩ. Когато Роман се прибира от работа всеки ден, той обикновено поглежда първо към прозореца, защото кучето му Тоби винаги е там и го чака.

Нo Роман трябвало да премине през много болезнена ситуация. Тоби, кучето, което било с него от много години, починало. Верният му приятел, който го е чакал да се прибере, вече не се появява на прозореца му.

Въпреки че Тоби го няма вече няколко години, Роман се прибира от работа всеки ден и все още несъзнателно поглежда към прозореца.

Роман-и-Тоби
Източник: romansamurai/Imgur

Роман и Тоби се запознават преди 14 години, когато Тоби е само на две години и по това време е кучето на приятелката му.

Когато се срещнали за първи път, Тоби се изходил в хола на Роман, което не направило много добро впечатление на мъжа. В началото двамата не се разбирали добре.

Приятелката на Роман му каза „Просто се отнасяй с Тоби като с човешко дете, не му се сърди винаги“.

Тогава Роман се опитал да промени отношението си към Тоби, но не очаквал кученцето също да промени отношението си.

 

След няколко години Роман и Тоби станали неразделни, а връзката им дори надминава връзката между неговата приятелка и Тоби.

вярно-куче

Няколко години по-късно Роман се разделил с приятелката си, но Тоби останал с него.

Годините си отиват, хората около него идват и си отиват, само Тоби винаги е бил до Роман..

Обикновено Роман прекарва 8-10 часа на работа всеки ден. Постепенно Тоби свикнал с графика. Той лягал до прозореца и чакал с нетърпение Роман да се прибере от работа.

Веднага щом виждал колата на Роман да се появява, Тоби ставал много развълнуван, след това поклащал глава и чака Роман да отиде до вратата…

Дори ако Роман излезе само за няколко минути и след това се прибере, Тоби се вънувал така, сякаш не го бил виждал от много години.

кучето Тоби

За съжаление, Тоби имал рак и е претърпял множество операции, включително разширена кардиомиопатия, и здравето му не бил много добро. След три тежки операции той беше диагностициран с рак и бъбречна недостатъчност в стадий 4 през октомври 2018 г.

До февруари 2019 г. тялото на Тоби станало много слабо и не можел да преглъща.

Не желаейки да гледат как Тоби страда повече, Роман и приятелите му се сбогуват с Тоби. Той решил да заведе Тоби на ветеринар за евтаназия…

кучешка целувка

Тоби го няма вече няколко години. Но навикът на Роман да гледа през прозореца не може да бъде избегнат. Той чувства, че Тоби винаги е бил там и никога не си е тръгвал.

Тоби използвал дарил стопанина си с много любов и щастие, станал най-топлия и перфектен спътник, така че животът на Роман да е пълен със слънце и цвят. Тоби е като всеки космат приятел около нас. Въпреки че понякога създават проблеми, те винаги са до нас, нашите верни другари.

Advertisement