Коя е истинската майка на детето? Ако познаеш, ставаш за агент на ФБР

коя-е-истинската-майка-на-детето

Този тест дели хората на две категории. На всеки от тях са присъщи уникални черти. Остава само да минете теста! Погледнете рисунката. На нея са изобразени дете и две жени. Вашата задача е да кажете коя от тях е майка на детето.

Ако сте избрали жената вляво:

Според изследванията голяма част от хората избират жената вляво. Причината е, че тя изглежда по-възрастна и зряла. На хората им се струва, че майката винаги трябва да е по-голяма.

За съжаление, не е тя майката, но този избор говори много за вашата личност.

Вие явно имате творчески наклонности. Обръщате внимание на детайлите – например на прическите на жените. Мислите нестандартно и се стараете да виждате цялостната картина.

Вероятно винаги искате да правите всичко по своя начин и предпочитате творческата свобода пред жестоките рамки.

Вероятно обичате музиката, рисуването и ръкоделието. Тези дейности ви привличат с това, че дават изява на творческата ви енергия.

Друга ваша черта е умението да общувате. Уверени те в себе си и не се притеснявате да изкажете мнението си във всяка ситуация.

Винаги се оказвате в центъра на вниманието, но не защото се стремите към това, а защото околните ви се възхищават и се вслушват в думите ви. Освен това цените високо възможността да бъдете сами. Това ви дава възможност да поразсъждавате върху живота.

Освен това, умеете да давате отлични съвети. Обмисляте добре ситуацията, правите изводи и ги съобщавате на приятели.

Изпитвате дълбока емпатия към тези, които са в трудно положение и винаги сте готови да ги изслушате. Точно затова имате толкова широк кръг приятели. Установявате връзки с хората на емоционално ниво, което ви сближава с тях.

Ако сте избрали жената вдясно:

Ако вашият избор  бил жената вдясно, то познахте: това е майката на детето.

Изследванията показват, че по време на игра при присъствието на майката децата обикновено се обръщат към нейната страна. Това е защото подсъзнателно те искат да получат нейното одобрение.

Вашият избор означава, че обръщате внимание на детайлите, тоест у вас е постоянно задействано лявото полукълбо на мозъка. Това полукълбо отговаря за качества като логика и рационално мислене.

Рядко позволявате на емоциите да вземат връх над вас. Мислите с главата си, а не със сърцето си. Решенията ви се изграждат върху факти, а не върху инстинкти.

Рядко се откривате пред другите хора, предпочитайки да пазите личния си живот в тайна.

Научихте ли нещо ново за себе си?

Източник: webmiastoto.com

Advertisement