Зрители гадаят коя ще е победителката в „Ергенът“. Кадър на Евгени издава избраницата?

Евгени Ергенът
Стоп кадър: bTv, "Ергенът"

Броени часове остават, докато зрителите разберат отговора на големия въпрос – коя ще е победителка във втория сезон на формата „Ергенът“. До самия финал на предаването останаха редакторката Елена и зоо защитничката Валерия, а една от тях ще получи пръстен от Евгени.

Във фейсбук групите на риалитито кипят ожесточени дискусии и догадки коя от двете дами ще си тръгне като негова избраница и ще чуе заветните думи: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“.

Промото на финала на „Ергенът“ обещава наистина драматични моменти, а финалните сцени от последния епизод преди финала „дадоха хляб“ на феновете да гадаят по него коя ще е победителката. За целта зрителите на любовния формат разглеждат внимателно кадрите от епизода.

Да ги разгледаме и ние.

Ето го последния кадър, миг след като Евгени е произнесъл „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“:

Ергенът финал
Стоп кадър: bTv, „Ергенът“

Видимо е развълнуван. Очите му, съвсем естествено за такъв емоционален момент, са навлажнени от вълнение. Все още не знаем на Валерия или Елена говори.

В предишните кадри обаче виждаме как пианистът разговаря и с двете финалистки.

Нека разгледаме последния кадър, в който Евгени казва на Валерия: „Пазя си всички писма, които си разменихме“.

Евгени-от-Ергенът
Стоп кадър: bTv, „Ергенът“

Развълнуван е точно колкото в горния кадър, нали?

Сега да видим и кадър, в който Евгени говори на Елена. На нея той казва: „Ти спечели моето сърце. Всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предишната“.

Ергенът втори сезон финал
Стоп кадър: bTv, „Ергенът“

Тук като че ли горното вълнение отсъства. Очите му излъчват някаква тъга. Като на човек, който знае, че трябва да сложи край на отношенията си с жена, с която е споделил безброй красиви моменти. Това е и причината да смятаме, че победителка във втория сезон на „Ергенът“ ще бъде Валерия.

Допълнителен довод е и че миг преди финалните надписи Елена е широко усмихната, изглежда щастлива. Прилича на трик на монтажистите на шоуто, с който искат да ни накарат да очакваме именно Елена да получи пръстена. А и ако наистина печели тя, ще оставят ли репликата на Евгени към нея „“Ти спечели моето сърце.“ Не е ли твърде издайническо?

Продуцентите на „Ергенът“ продурцират и другия хитов формат „Игри на волята“, а там подобни трикове са често срещани. Ако в промото дадено племе се радва, то после се оказва, че именно то е загубило.

Валерия от Ергенът
Стоп кадър: bTv, „Ергенът“

Да погледнем и последния кадър на Валерия. Очите й са пълни със сълзи. Вие сами решете това сълзи на радост или тъга са.

Advertisement