Кое според теб не е истинското семейство?

кое семейство не е истинско

В интернет има огромно количество тестове: с много въпроси, твърде сложни или „абсурдни“. Има толкова трудни тестове, че човек, уморен да отговаря, на поредния сложен въпрос просто зарязва всичко и започва да се занимава. А има и такива, от които започва да те боли главата…

Днес ще ти предложим тест, който не е сложен, но пък може да разкрие някои тайни, които са известни само на теб. Погледни изображението и определи: кое семейство е по-неистинско от другите и кое е може би истинско?

показалец

Ако изборът ти е семейство №1

Ти си този, който винаги се притичва на помощ. Това ти е по природа. Настроен си оптимистично, смяташ, че можеш да промениш света към по-добро. Даваш всичко от себе си, без да разчиташ на нещо в замяна. Някои хора могат да се възползва безсъвестно от това качество. Не бива да оказваш прекалена помощ на близките, иначе могат да го оценят като опит да им контролираш живота.

Ако изборът ти е семейство №2

Ти си мечтаеща, добра личност, която иска да има един брак и то за цял живот. Романтик с една дума. За теб е много важно в партньорските отношения доверието и любовта да са на 100 %.

Кариерата за теб е на второ място, защото поставяш семейството на първо. Обичаш да се грижиш за близките си и искаш и те да те обичат по същия начин… Жалко, но с хората не се разбираш. Верните ти приятели са малко. Не доверявай всичките си тайни на приятелите. Бъди внимателен.

Ако изборът ти е семейство №3

Най-важното за теб не е външната красота, техният вътрешен свят. Предпочиташ сто пъти да претеглиш всички «за» и «против» и едва тогава да действаш. Разглеждаш семейството като отношения между двама партньори, в които всеки има своите задължения, но и една цел в живота. Прагматик и реалист, не витаеш в облаците и не се поддаваш на емоциите.

Advertisement
Фейсбук коментари