Животното, което видяхте първо, разкрива същността на душата ви

Животното, което видяхте първо, разкрива същността на душата ви

Погледнете тази картинка. Кое същество видяхте първо? Подсъзнателно избирате онова животно, което ви е най-близко от всички. По този начин с вас говори същността на душата ви! 

Гълъб

гълъб

1. Гълъбът символизира мира и надеждата. Вие притежавате душа, чиста като сняг върху планински връх. Виждате светлина във всичко около вас и притежавате способността да дарявате надежда на другите хора.

Пеперуда 

гълъб

2. Пеперудата се асоциира с красотата и житейските удоволствия. Вие знаете, че животът е мимолетен и че трябва да изживявате всеки момент. Мразите бърборенето и скуката.

Почти сте сигурни, че светът около вас е поляна, покрита с цветя, които са предназначение за вас. Вие притежавате цветна, сияеща душа.

Орел

гълъб

3. Орелът символизира свободолюбивия дух. Вие сте търсач на приключения. Летите високо и знаете, че това си заслужава.

Вие сте амбициозна, силна личност и виждате това, което оства скрито за другите. Не ви харесва, когато ви ограничават. Имате благородна душа, Нейната сила и независимост едновременно привлича и отблъсква околните.

Куче

куче

Кучето символизира вярност и семейството. Когато нещата се отнасят до някого, когото обичате, се държите като напълно безкористен човек.

В този свят цените най-вече живот на хората и тяхното щастие. Вие сте надеждни и общителни. Хората се чувстват в безопасност във вашата компания. Душата ви свети от радост и любов. Тя е тясно свързана с душите на хората около вас.

Вълк

вълк

5. Вълкът е символ на уединеното съществуване. Въпреки това, тези животни, по същество, живеят на глутници. Ако първо сте забелязали вълк, значи обичате ограничен кръг от приятели. Когато трябва да допуснете нов човек в своето обркъжение, вие сте придирчиви.

Държите на себе си и своето време. Душата ви съчетава спокойствие и мъдрост. И все пак тя е нежна, затова трябва да я пазите.

Богомолка

богомолка

6. В редица култури богомолката е свещено насекомо. Ако сте избрали богомолката, значи, че сте единаци, но това изобщо не ви безпокои. Мразите празното бърборене. Стараете се да избягвате големите и шумни компании, но това не значи, че те не сте добри в общуването.

Вие сте умни, внимателни и дори умеете да манипулирате другите хора, ако се налага. Освен това, изпитвате привличане към тайните знания.

Advertisement