Заради огромната си рокля, ромска булка била докарана на сватбата с камион

Заради огромната си рокля, ромска булка била докарана на сватбата с камион
Източник: youtube.com/tlcuk

Всяка булка в сватбения си ден мечтае да бъде най-красивата. Ромката Татяна, за да може със сигурност да заобиколи всичките си съпернички, си поръчала зашеметяваща рокля, която със сигурност не може да бъде видяна никъде другаде.

Неустоимо щастие

Невероятно количество коприна, органза. Шлейф, който се простира на петнадесет метра. Смята се, че колкото по-дълъг е този аксесоар, толкова по-щастлив ще бъде животът на младоженците. Дори създателите на тези тенденции – принцеса Даяна и херцогинята на Кеймбридж, са имали по-малък шлейф.

Но, може би, основният акцент в облеклото са пенливите кристали – над 50 хиляди камъка били пришити на ръка. Теглото на булченската рокля достигнало петдесет килограма – колкото и самата булка.

огромна-булченска-рокля
Източник: youtube.com/tlcuk

Трудно е да се движиш с такава тежест, но булката казала, че ще би го направила още веднъж, защото много обича годеника си. Момичето допълнило образа си с воал, корона и други декорации.

Особеностите на роклята не позволявали на красавицата да стигне до церемонията с кола или лимузина. Затова трябвало да бъде нает камион за транспорт. Бъдещият съпруг наистина хареса; експеримента на любимата си, той я сравнил с ангел. Вярно, роклята струвала много – за тоалета били платени поне три милиона рубли.

Advertisement