Как изглежда днес жената, която 40 години не се усмихвала, за да няма бръчки и да не старее

Жена-не-се-усмихва-40-години

Какво ли не опитват жените в битката за подмладяване. Мнозина се страхуват да остареят.

Ннека не ги съдим: ако искат, нека си правят ботокс и терапии по мезотерапия и лазерен ресърфейс, ако искат, нека си правят фейсбилдинг или пластична хирургия.

Можем да оценим ефективността на техниките за подмладяване по отношение на безопасността и продължителността на желания резултат. Някои обаче се страхуват от намесата на хирурзи и смятат това за неестествено.

Но поне според мен до мен, най-трудното нещо, което можеш да предприемеш в борбата със стареенето е да не се усмихваш 40 години.

В името на младежкото лице жена на име Тес Крисчън е пожертвала естествената проява на радост под формата на усмивка.

Как изглежда днес жената, която 40 години не се усмихвала, за да няма бръчки и да не старее

Тес е родом от Лондон. Днес жената е на малко над 55 години и цял живот се страхувала от появата на бръчки. Особено от мимическите.

Тес спряла да се усмихва на 10-годишна възраст. Не знаем какви мумии е видяла по улиците на Лондон, че толкова да започне да се страхува от бръчки. Но страхът от остаряването се настанил толкова добре в главата на Тес Крисчън, че тя имала силата на волята и търпението да не се усмихва.

Тес-Крисчън

Дори когато Тес родила си дъщеря Стиви, тя не се усмихвала. В едно от интервютата  жената споделя, че след раждането на дъщеря си е била обзета от радост, но заради тоталния контрол на мускулите на лицето си не си позволявала да се усмихне. И всичко това с цел поддържане на младежки вид на лицето.

Днес тя се гордее, че изглежда млада без ботокс и скъпи грижи. Приятелите й я кръстили Мона Лиза от картината на да Винчи.

жена-не-се-усмихва

Католическото училище й помогнало да се научи да държи лицето си спокойно и и да не се усмихва дори на много забавна шега, защото там има строги правила: монахините се карат на децата, които се смеят на глас на нещо.

Оказва се, че да не се усмихваш за да имаш младолико лице, е популярна практика сред звездите на шоубизнеса. Марлене Дитрих, Ким Кардашиян, Виктория Бекъм, Кание Уест – това са няколко примера за неусмихнати звезди, които изглеждат привлекателни на снимки.

Движенията на лицето са сведени до минимум само за да се гарантира, че свързаните с възрастта кожни промени протичат възможно най-бавно. Естествен начин за запазване на младостта, без „химия“, инжекции и други интервенции.

Но кажете ми честно: естествено ли е да се лишаваш от истински емоции и реакции? Какво мислите за това?

Advertisement
Фейсбук коментари