За да бъде красива на сватбата си, жена отслабнала с 60 кг!

За да бъде красива на сватбата си, жена отслабнала с 60 кг!

Не всеки успява да промени живота си. Силата на волята и мотивацията не са достижими за мнозина. Както и подкрепата! Всеки, който се е опитвал да отслабне, знае, че провалът е неизбежен.

Софи Матисън го знае от личен опит. Британката е на 28 години и неведнъж се е опитвала да отслабне. След срив тя напълняла 2 пъти повече и се отчаяла някога ще успее, да отслабне.

Животът й се променил, след като приятелят й предложил брак. Момичето решило, че не иска да бъде дебела булка. В името на любимия си тя се заела със себе си.

По това време теглото й било 130 кг и булката решила, че иска красива и нежна рокля, а не огромна безформена торба. Оставали сао 3 месеца до сватбата и имало много работа.

Софи си намерила треньор и започнала да тренира. Момичето ходело на фитнес три пъти седмично и редовно изпълнявало всички задачи на треньора. Тя се занимавала с кардио тренировки и ги допълвала със силов комплекс.

жена-фитнес-промяна

Треньорът помогнал на момичето да избере правилната диета и диета. Сутрин закусвала бъркани яйца или овесени ядки, следобед залагала на салата от ориз и зеленчуци. За вечеря Софи си приготвяла зеленчуци с леща и къри. В почивките тя правела здравословни хапвания със зеленчуци или плодове.

фитнес-промяна

След 3 месеца Софи изглеждала прекрасно! Тя гордо позира за сватбените снимки!

булка

„Сега се чувствам щастлива и уверена. Съпругът ми се гордее с мен и мога да си купя всякакви дрехи. Ще се поддържам във форма. “, признава Софи.

отслабнала-жена

Сега Софи води собствен блог и учи другите как да отслабнат. Тя подкрепя момичетата и показва с примера си, че резултатът може да бъде фантастичен!

Advertisement