Нострадамус направил плашещо предсказание за Русия и Украйна

Нострадамус направил плашещо предсказание за Русия и Украйна

Изследователите откриха намек за сериозен конфликт в Европа в предсказанията на Нострадамус. Прорицателят, живял през 16-ти век, е предвидил Големия пожар в Лондон и идването на Хитлер на власт. Този път в неговите „пророчества“ те открили думи за днешните събития.

Въпреки че е трудно да се определят точните дати на неговите предсказания – изложени в известната му книга от 1555 г. Les Propheties – се смята, че той e прогнозирал, че тази пролет ще има голям конфликт.

Сред неговите 942 прогнози било и неясното предположение, че Франция може да се изправи пред заплаха от изток.

„Синята глава ще навреди на бялата глава до степен, в която ДОБРОТО На Франция ще бъде ОТ ПОЛЗА И ЗА двете“, пише Нострадамус през 1555 г.

Специалистите по разшифроване смятат, че става дума за сериозен политически конфликт, който ще прерасне в мащабна война. Експертите смятат, че войната ще продължи три десетилетия.

След това ще настъпи период на малки войни. Той ще бъде завършен в „епохата на Сатурн, която ще се превърне в хилядолетие на мир“, пише Daily Mail.

Повече от 400 години след като Нострадамус публикува книгата си, творбата му остава популярна, тъй като неговите прогнози са напълно свободни за тълкуване.

Advertisement