Дъщерята на любимеца от „Капките“ Владо Зомбори е къдрокосо сладурче!

Скрийншот: Нова, "Като две капки вода".

Ако сте гледали поне един сезон от новия сезон на „Като две капки вода“, със сигурност сте забелязали голямото откритие на продуцентите – актьора Владо Зомбори, който всеки понеделник изумява публиката с имитациите си.

Познаваме актьора и от добрата му игра в сериала на БНТ „Вина“. В личен план пловдивчанинът е щастливо влюбен в колежката си Весела Бабинова, която също познаваме от много театрални и кино роли.

Двамата се познават от дълги години преди между тях да пламне искрата на любовта. А от любовта им се ражда и прелестната им дъщеричка Йоана, която днес е на 3 години. 

Зомбори и Бабинова понякога качват нейни снимки в Инстаграм профилите си и феновете са категорични – момиченцето е голям сладур!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Zо̀mbori (@vzombori)

Логично, с този ген Йоана е много артистична. Момиченцето от малка е своенравна и върти номера на мама и на тати, като накрая все пак благосклонно им казва: „Шегувам се“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Zо̀mbori (@vzombori)

„На 3 години прави някакви маймуджулъци, а после казва „Не. Шегувам се“, разказа гордият татко Зомбори в студиото на Гала.

Йоана вече е изявила един от талантите си – тя много обича да пее. „Пее с пълно гърло по улиците“, казва майка й Весела Бабинова. Но допълва, че е още рано да я запишат на уроци по пеене.

Зомбори
Стоп кадър: Нова телевизия, „На кафе“

Кой знае, може пък един ден да видим и порасналата Йоана като участник в „Като две капки вода“. Току виж надминала и талантливия си баща в превъплъщенията…

Advertisement