Валерия скандализира всички с намек, че е била интимна с Алек, той я пожали заради лъжата

Валерия скандализира всички с намек, че е била интимна с Алек, той я пожали заради лъжата

22-годишната Валерия от Дупница бе главният герой в поредния епизод на риалитито „Ергенът“.

Една от най-младите участнички в имението скандализира всички други жени, след като намекна, че е била интимна с Алек по време на романтичната им среща. 

Това обаче се оказа блъф от страна на моделката, а лъжата за малко да й струва скъпо – ергенът бе на косъм да изгони точно нея, но накрая си тръгна футболният мениджър Виктория.

А епизодът започна с приказна романтика. В красиви кадри Валерия и Алек се прегръщаха и целуваха на нощния плаж край Родос, огрян от лунна светлина и ефирни свещи.

На другия ден, вече в имението, Валерия доста поукраси случилото се между нея и ергена с цел да подразни своите съпернички. Тя заяви, че начинът по който Алек я е докосвал и целувал са били уникални и намекна, че те едва ли са получавали подобно отношение.

„Със сигурност имахме доста голяма близост“, изтърси студентката, а другите жени започнаха да се чудят какво намеква. 

„Да не би да сте си съблекли бельото“, попита една от участничките, а Валерия отвърна: „Почти“. И допълни, че след това двамата с Алек са влезли в морето, където е изпитала невероятни емоции.

„Със сигурност, ако ви разкажа няма да ви е много приятно“, продължи да ги дразни студентката.

„Ако искате ще ви разкажа и как се натискахме във водата“, добави Валерия в отговор на молбите да разкаже повече

„Проникване имаше ли?“, попита я изведнъж Надя, на което получи шокиращ отговор: „Може и да е имало…“

Тези думи на Валерия предизвикаха смут сред всички претендентки, които бяха шокирани, че Алек е бил интимен с една от тях.

Последва грозен скандал между Валерия и Надя, като Валерия каза, че опонентката й е като „ударена с тиган през лицето“.

Оказа се обаче, че намеците на Валерия за интимна близост с Алек са нейна измислица.

Кристина побърза да разкаже на ергена как младата студентка го е злепоставила с измислиците си, а той изглеждаше видимо объркан. Кристина разкри на Алек и че Валерия е обиждала по грозен начин Надя.

Самата Валерия пък в личен разговор обясни на Алек, че е била провокирана от другите участнички, затова си е съчинила частта с интимността.

„Не си спомням кога за последно съм бил толкова объркан за решението, което трябва да взема“, заяви самият ерген пред церемонията на розите.

В крайна сметка на церемонията на розите последни останаха само Валерия и Виктория. И когато всички си мислеха, че именно дупничанката ще си тръгне заради лъжата, то точно тя получи последната роза.

„С тази роза ти обещавам, че съм човек, който веднъж дава втори шанс“, каза Алек на Валерия, с което й даде да разбере, че това е последният компромис, който прави с нея. 

Advertisement