„Вече нямам какво да крия“: Дженифър Анистън говори за безплодието

„Вече нямам какво да крия“: Дженифър Анистън говори за безплодието
Източник: Allure

Дженифър Анистън разголи тялото и душата си в интервю за списание Allure. 53-годишната актриса се снима с миниатюрен сутиен Chanel и разказа за тежката си борба с безплодието.

В  интервюто Анистън признава, че съжалява, че не е замразила яйцеклетките си, когато е била по-млада, и разкрива, че е „хвърлила всичко“ в борбите си за плодовитост, включително се е подложила на изкуствено осеменяване (IVF) и „пиене на китайски чайове“ в отчаян опит да забременее.

Тя също така отрича слуховете, че бившият й съпруг Брад Пит уж се е развел с нея заади факта, че не може да му роди дете, отбелязвайки, че безкрайните слухове за личния й живот само изострят ситуацията .

„Опитах се да забременея. Това беше труден път за мен, пътят към раждането на бебе“, казва тя за опита си с ин витро оплождане, коетое опитала „преди няколко години“. „Всички тези години и години и години на спекулации… Беше наистина трудно. Прибягнах до IVF, пих китайски чайове, какво ли не. Хвърлих всичките си сили в това.“

Актрисата добави, че съжалява, че никой не я е посъветвал да замрази яйцеклетките си, когато е била по-млада, но сега се е примирила с факта, че никога няма да може да зачене деца.

„Бих дала всичко за някой да ми каже: „Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга.“ Просто не мислиш за това. И ето ме тук. Влакът замина — споделя актрисата от „Приятели“.

Анистън, която участва в хитовия ситком „Приятели“ в продължение на десет години от 1994 до 2004 г., признава, че е била твърде съсредоточена върху кариерата си, за да обмисля да се установи и да има деца в бъдеще.

В същото време тя понася постоянни нападки и критики заради факта, че не е забременяла по време на петгодишния си брак с Пит.

„Интересуваше ме само кариерата ми. И Боже опази да бъдеш успешна жена без дете, каза Анистън в интервю. „И причината, поради която съпругът ми ме напусна, защо се разделихме и разбихме брака си, разбира се, беше, че не му родих дете. Това е абсолютна лъжа. Вече нямам какво да крия.“

Advertisement