Завинаги свързани! Близначки се родили хванати за ръце

Завинаги свързани! Близначки се родили хванати за ръце

Тези бебета са родени преди няколко години и са станали известни по целия свят, тъй като Джена и Джилиан се появили на бял свят, хванати за ръце. Момичетата вече са пораснали и до днес са си много близки.

Това е много рядък случай. Те са родени в една амниотична торбичка в матката на майката, което е изключително опасно за близнаците и често такива случаи завършват със смъртта на един от тях.

близначки

Разликата между момичетата е буквално няколко секунди и когато се родили всички присъстващи в залата останали безмълвни, защото бебетата се държали за ръце.

Както си спомня майката на близначките: „Когато видях това, сърцето ми се стопи, а съпругът ми имаше сълзи в очите. Дори персоналът на болницата беше трогнат. “ През годините почти нищо не се е променило – те все още са си близки.

момичета-близначки

„Има някаква необяснима връзка между момичетата. Те са винаги заедно и често се държат за ръце. Ако се опитате да ги разделите или направите нещо с всеки от тях поотделно, те започват да плачат. Те просто не могат да бъдат една без друга “, казва Сара, майката на момичетата.

Advertisement