Майка на тризнаци показа как изглежда коремът й след трудната бременност:

майка на тризнаци

Веднага след като Мария от Норвегия разбрала, че очаква тризнаци, тя стартирала свой профил в Инстаграм.

В своя разказ тя споделя как е протекла бременността й без разкрасяване и „розови очила“. Абонатите й били особено впечатлени от размера на корема на Мария. И няма как да е иначе, все пак три човечета си поделят мястото в него.

През цялата си бременност Мария открито говорела за случващото се в профила си , а след раждането безстрашно показала на последователите си как се е променило тялото й.

Всяка седмица тя публикувала снимки, чрез които може да се наблюдават промените в женската фигура.

Мария говори за последните си дни от бременността като труден период. Бебетата били много активни, така че тя не винаги успявала да полежи.

Мария носела тризнаците до 35 седмица. Тя написала в Инстаграм, че мечтае да се запознае с бебетата си. Но не по-малко иска да се отърве от 20-килограмовото си коремче.

На 13 септември 2018 г. се родили момичетата Агнес и Ибен и момчето Филип. Това станало с цезарово сечение, след което бебетата прекарали още девет дни в реанимация.

След раждането на тризнаците Мария не се отказала от Инстаграм.

Седмица по-късно тя публикувала снимка, показваща корема си след раждането, като посочилс, че той все още изглежда странно и все още е доста тежък. За да влезе във форма, Мария ще се нуждае от много повече време от другите майки.

Освен трите си деца, Мария и съпругът й Андерс имат и двегодишен син. Мама признава, че въпреки подкрепата на семейството си, тя се чувства много уморена.

И Мария, и другите майки трябва знаят, че женското тяло е красиво във всяко състояние, а възстановяването след раждането е сложен и бавен процес, който не трябва да завършва с „връщане към формата преди бременността“. Приемете се такива, каквито сте. Няма по-красиво от тялото, дарило живот.

Advertisement