Ванга е съветвала да обърнете специално внимание на 3 вещи в дома, ако се повредят. Ето кои са:

Ванга

Знаем, че Вселената, от време на време, ни изпраща знаци. При това не само под формата на повтарящи се или огледални числа, пророчески сънища или идентични събития. Често вещите около нас стават проводници на нейните послания.

Или по-скоро техните сривове.

По принцип няма нищо странно, ако някой уред излезе извън строя.. Но според Вагна чрез тези повреди Висшите сили се опитват да ни предпазят от неприятности, големи и малки. А небрежното отношение към тях е непростима глупост. Особено ако се случват едно след друго.

Причините за повредите могат да бъдат напълно различни. Най-често ние самите ставаме източник: нашата негативна енергия, която излъчваме по време на кавги, с нашите лоши мисли и думи, оплаквания и завист.

Вещите около нас обаче реагират не по-малко чувствително на злонамерени намерения и нахлуване на чужда негативна енергия.

Часовниците 

Ванга се отнасяла особено внимателно към счупването на часовниците, казвайки:

„Счупеният часовник показва мъртво време. Да не ремонтираш часовник е същото като да не лекуваш болест.”

Много езотерици са напълно съгласни с нея, наричайки счупения часовник предвестник на неприятности и провали.

Също така си струва да обърнете внимание, ако внезапно часовникът започне упорито да изостава. По този начин Вселената, предвиждайки възможни опасности, се опитва да ни забави, като забавя времето.

Крушките 

Електрическите крушки, които често изгарят, са най-чувствителният индикатор за неизказани обиди, живеещи в дома. И ако сте в подобна ситуация, е време да помислите за „рестартиране“ на връзката, да се научите да слушате и чувате, да прощавате и да поискате прошка.

Ако в семейството има любов и взаимно разбирателство, а електрическите крушки продължават да изгарят с досадна редовност, трябва да потърсите причината в миналото. Често виновникът е гневът и проклятията на онези, с които връзката по някаква причина не се е получила.

Мисля, че вие ​​сами разбирате отлично, че този проблем не може да бъде пренебрегнат. Защото негативността рано или късно ще намери вратичка и ще започне да унищожава всичко, което ви е толкова скъпо.

Помислете кой може да е и му пожелайте успех. По този начин можете не само да защитите себе си и семейството си, но и да окажете безценна помощ на душата на вашия враг.

Вратите

Вратата е защитата на нашия дом, нашето място на сила. И всяка повреда е тревожен знак, който не трябва да се пренебрегва.

Присъствието на нечестни хора в близкия ви кръг, които умело се преструват на приятели, разпространяват клюки и плетат клюки зад гърба ви – това е, за което предупреждава счупената ключалка.

Случва се вратата да провисне и да спре да се затваря. Време е да се замислите към правилно място ли сте се запътили, правилно ли сте си поставили приоритетите и дали не преследвате фалшиви цели. Анализирайте последните събития в живота си, напълно възможно е отговорът да дойде сам.

Но има и много добър сигнал. Ако пантите на вратата скърцат, очаквайте бързи печалби или разрешаване на финансови проблеми.

Счупените вещи трябва да се поправят незабавно, без да се отлагат за по-късно. Ако ремонтът е невъзможен, изхвърлете ги  без съжаление. Така ще покажете на Вселената, че сте прозрели, разбрали и с благодарност приели нейните подсказки. И тя няма да ви остави без защита и подкрепа.

Погрижете се за себе си и оставете любовта и просперитета да царуват в дома ви и нека вещите издържат дълго време без да се счупят.

Advertisement