В деня на свети Николай Чудотворец: силна молитва за успех

В деня на свети Николай Чудотворец: силна молитва за успех

Николай Чудотворец е един от най-значимите и могъщи светци в православната църква. Той е в състояние да помогне на човек в критична ситуация и да даде късмет за цял живот. Открийте най-силната молитва към Свети Николай и тя ще ви помогне да поискате неговото застъпничество.

Николай Чудотворец в християнството

Свети Николай от детството се посвещава на служене на Бога. Той редовно се молел и посещавал храма, а вечер четял църковна литература. Още в младостта си той получава чин четец в християнската църква, а след това и чин духовник.

Той водел праведен живот и помагал на всички, които се нуждаели от него, а след смъртта на родителите си спечелил доста значително състояние, което докрай раздал за благотворителност.

Още приживе се говорело за чудесата, извършени от Николай. Например, по време на едно от морските си пътешествия, този християнски светец възкресил паднал от мачтата моряк.

След като пристигнал на пристанището, Николай Чудотворец взел спасения със себе си в храма, където го обърнал към правата вяра. Оттогава Николай започва да се смята за покровител на всички скитници и пътници.

Молитва за изпълнения на желанията

От древни времена вярващите се обръщат към Николай Чудотворец за най-съкровеното. Ако искате вашето желание да се сбъдне в близко бъдеще, попитайте Светеца за това и скоро ще видите резултата.

„О, Свети Никола, Божи избранико. Ти си наш ходатай и помощник, подаващ ръка за помощ в трудностите на живота. Помогни на мен, нещастния грешник, помоли Господ да ми прости греховете, извършени от мен сега или в младостта ми с думи, дела, мисли. Умоли Царя Небесен да ме избави от земните мъки и от страшния съд. Чуй молбите ми, надзърни в мислите разбери какво искам и ми помогнеи да го получа. Вярвам във възможностите твои,  в твоята сила и щедрост. Амин“.

Молитва към Николай Чудотворец за помощ

Човек може да се чувства щастлив, ако всичко му се получава. Необходими са усилия, за да получите това, което искате. И за да постигнете добри резултати възможно най-скоро и лесно да преодолеете възможните трудности, струва си да помолите светиите за помощ.

Ако вярата ви във Висшите сили е наистина искрена, тогава Николай Чудотворец определено ще ви помогне да постигнете това, което искате.

„Всеблаги Никола, чуй молбите ми, помогни ми да намеря това, което искам днес и сега. Обръщам се към Теб с искрена молитва, с уважение и вяра в твоите сили. Господ Бог Те е надарил с особен дар, призовал Те е да му бъдеш помощници и Те е помолил да помагаш на всички православни вярващи. Ти Го послуша и помогна на много хора, така че помогни и на мен. Изпълни моята добра мечта, която не вреди на другите хора. Благодаря ви за твоята милост, щедрост и твоята помощ. Амин“.

Advertisement