От синеок ангел до обикновено момиче: как изглежда днес „най-красивото момиче“

От синеок ангел до обикновено момиче: как изглежда днес

Британският вестник Daily Mail през 2017 г. нарече шестгодишната рускиня Настя Князева най-красивото момиче в света. След това признание кариерата на малката моделка веднага тръгна нагоре.

Родителите й подписали договор с агенцията за модели President Kids Management и снимки на лицето й започнали да се публикуват в Hello! и EL. Ясните сини очи и срамежливата детска усмивка възхитиха световната общност.

Въпреки това, на сегашните снимки в социалните мрежи, които Настя публикува, можете да видите, че момичето расте и излиза от предишния си образ.

Девойката започна да качва по-естествени снимки без грим, така че е лесно да се види, че снимките в списанията са били ретуширани.

В новите снимки бездънните очи и спокойната усмивка са заменени от премрежен поглед с естествена широка усмивка. Сега младият модел не се свени да прави гримаси пред камерата и да изглежда смешно, което обикновено се смята за рядкост за хората от нейната професия.

Иронията беше оценена от последователите й, които я заляха с коментари:

„Красива!“, „Това е усмивка!“, „О, косата вече е дълга!“ – нейните фенове с одобрение отбелязват промените в момичето.

Между другото, кариерата на Настя не е спряла. Днес тя е водеща на няколко телевизионни програми наведнъж, посещава блогъри, където дава интервюта и не мисли да изоставя професията на модела, за да може в бъдеще да спечели титли и в други възрастови категории.

Advertisement