Удивително! На 51 години тя родила тризнаци

Удивително!-На-51-години-тя-родила-тризнаци

51-годишната Юлия Жабъйко наскоро за първи път станала майка, при това на три момчета. Сега в своя роден Владивосток жената е истинска знаменитост.

Лекарите смятат, че да се роди на такава възраст е резултат от прекрасното здраве на жената и грамотното водене на бременността от професионалисти.

Медицината отдавна е с доста крачки напред и днес често могат да се прочетат новини за това, че някъде стават майкки дори на 70 години. Но за страна от бившия СССР подобно нещо е наистина феномен.

22 дни по-късно новоизпечената майка и трите ангелчета в абсолютно здраве били изписани от перинаталния център.

Щастливата Юлия споделя, че отдавна искала да стане майка, но желанието й не се изпълнява. Едва след срещата със своя мъж Евгени тя разбрала, че не трябва да се отказва.

И чудото се случило!

майка-целува-бебето-си

Юлия се запознала с бъдещия си мъж в интернет през 2011 година. Наскоро организирали и сватба. Родителите не се плашат от тройното количество пелени, защото отдавна мечтаят за деца. Роднините и колегите се стремят всячески да помагат на новите родители: изпращат пелени и дрехи.

Юлияи Евгени живеят в двустайно жилище, места за три креватчета, естествено, няма, но родителите не се разстройват. Те са уверени, че могат да отгледат децата. Юлия работи като началник в синоптичния център „Цунами“, а Евгени е преподавател в техническия университет.

Потребителите в интернет реагирали противоречиво: някои пожелават здраве, други са озадачени какво ще се случи с децата, все пак родителите не са много млади…

Advertisement
Фейсбук коментари