Тя родила близнаци и решила да зарадва бездетна приятелка. Съдбата я наградила щедро

Тя родила близнаци и решила да зарадва бездетната си приятелка. Съдбата я наградила щедро
Двете двойки заедно с всичките им деца, с които ги е наградила съдбата. Източник: Daily mail

Това е чудодейна история за надеждата и приятелството.

Майчинството е един от най-добрите подаръци, които природата може да даде на една жена.

Въпреки че бременността е предизвикателство, е невъзможно да се опише щастието и радостта, които децата носят.

Въпреки това в света има много жени, които, за съжаление, не могат да станат майки.

Точно това се случило с Андреа Ривас, съпруга на Марк Ривас.  Двойката били приятели с друга семейна двойка с подобни проблеми – Санди и Филип Палмизано. Тези две двойки многократно се опитвали да имат деца, но, за съжаление, съдбата не им дала такъв шанс.

През 2011 г. Андреа Ривас и Санди Палмизано били две жени, борещи се да забременеят, които се запознават в онлайн група за подкрепа за ин витро процедури.

Ското семейство Ривас дочакали да чуят голямата новина: така желаната бременност била факт. 9 месеца по-късно Андреа родила близнаци: Конър и Ейвъри.

Но, за съжаление, другата двойка Палмизано нямала късмета на своите приятели и мечтите им напълно се сринали. Палмизано все още не можели да заченат, дори след толкова много опити.

След третия неуспешен кръг на ин витро оплождане, лекарят предупредил Санди, че ако следващият се провали, тя трябва да помисли за сурогат, който да износи нейните биологични ембриони.

Андреа вече била в тежка бременност със собствените си близнаци, когато Санди й казва опустошителната новина. Били в колата.

„Бях толкова разочарована“, казва Андреа. „Мислех си: „Защо това не може да се случи и за нея?“

Тогава Андреа, най-добрата приятелка на Санди, им направила едно от най-добрите предложения в живота им: да им роди дете.

Палмизано били на седмото небе от щастие. Но нещата не се развили лесно. Андреа заченала с един от ембрионите на Санди и Филип, но на осмата седмица направил спонтанен аборт. 

При това Андреа загубила толкова много кръв, че трябвало да бъде откарана в болница.

В този момент и двете двойки не искали да продължават повече, но 12 часа след спонтанния аборт Андреа и Марк Ривас променили решението си – те били твърдо решени да помогнат на приятелите си да имат дете.

През юли 2013 г. Андреа разбрала, че е бременна, а после се подложила на рутинен ултразвук, който показал невероятни резултати. Оказало се, че тя е бременна с близнаци, ОТНОВО!

Палмизанос се сближили още повече, когато разбрали, че ще имат момче и момиче. Това било нещо невероятно.

А през февруари 2014 г. – почти две години, след като родила собствените си бебета – Андреа родила децата на най-добрата си приятелка, Емалий и Грейсън.

Сега и двете двойки вече имали това, което толкова много искали, а приятелството им се превърнало в едно от най-важните неща в живота им.

Но изненадите не спрели дотук… Няколко месеца след като родила близнаците на своята приятелка, Андреа отново започнала да изпитва болки в долната част на корема и затова решила да се прегледа.

И каква изненада! Андреа пак била бременна… И дръжте се да не паднете – пак с близнаци! 

Андреа родила и тях и сега двойката има цели 4 деца, като при това помогнали и на своите най-добри приятели да познаят чувството да си родител.

Advertisement