Жената от тази зодия е просто огън и само истински мъж може да я има

Жената-от-тази-зодия-е-просто-огън-и-само-истински-мъж-може-да-я-има

Тя изисква много, но и дава много в замяна! За да спечелите благоразположението на представителките на тази зодия, трябва да обърнете специално внимание на някои неща… Разбира се, че става дума за Лъвиците!

Те изискват много внимание

Лъвът обича да е център на внимание. Тази жена ще иска да бъде център на вашия свят. Тя обича ухажването, пълно с приятни и вълнуващи емоции. Въпреки това, колкото и да й дадете, можете да очаквате от нея да отговори със същото, защото Лъвицата не се страхува да бъде щедра и романтична в любовта.

Те обичат свободата

Лъвът никога не би се съгласил да прекара свободното си време между четири стени. И трябва да знаете, че излизането ще достави на това момиче много повече удоволствие, ако има любим човек наблизо, с когото тя може да сподели положителните  емоции.

Те са нетърпеливи

Заради гордостта и егоизма си Лъвът бързо губи самообладание. Представителят на този знак прощава много трудно и просто не търпи неуважително отношение. Ако искате да изгладите вината си пред Лъв, тогава трябва да запомните, че ласкателството е надежден начин да поправите всичко.

Жената от този зодиакален знак е просто огън и само истински мъж може да я укроти и да я държи близо до себе си.

Огън в леглото

Родените под този знак с право носят титлата на най-добрите любовници. Те са неуморни, игриви и страстни. С такава жена можете да получите истинско удоволствие, защото тя винаги ще мисли за вашето удоволствие. За разлика от мнозина, Лъвицата предпочита дългите прелюдии, в които винаги има място за творческо разнообразие.

Струва си да знаете, че Лъвицата харесва самоуверени, но в същото време добронамерени хора, които излъчват положителна енергия и обичат живота. Най-доброто, което можете да направите, е да покажете на тази жена, че сте забавен и отворен човек. Не се страхувайте да проявите интерес към нея. И ако тя почувства, че е в центъра на вашето внимание, може би в живота ви ще се случи невероятна и незабравима любовна история.

Advertisement
Фейсбук коментари