Целият свят се смя на тази двойка. Но само ги вижте днес:

Целият свят се смя на тази двойка. Но само ги вижте днес:

В далечната 2008 г. в един от американските форуми се появи интересна публикация. Нейният автор, млад войник, каза, че ще се ожени за момичето на мечтите си. По това време той се среща; с любимия си човек от пет години. През всичките тези години те живели в пълна хармония и дори никога не се карали.

Своята ярка, изпълнена с емоции история за любимата и връзката си младият мъж придружил с колекция от снимки от сватбата. Но младият войник едва ли е очаквал, че тези кадри моментално ще се разпръснат из цялата мрежа.

странна двойка

Контрастът между външния вид на булката и младоженеца поразил хората. Крехкото момче във военна униформа, която му била малко по-голяма, и едрото момиче с опадала коса изглеждаха много необичайно един до друг.

Младият мъж подписал последните снимки в колекцията с думите: „И така, нашият меден месец започна. Отправяме се на пътешествие. Най-щастливият ден в живота ми!“ И, съдейки по израженията на лицата на младоженците, младоженецът не сбъркала в оценката си. Двойката буквално греела от щастие!

През годините тази колекция от снимки обиколила целия интернет, предизвиквайки различни чувства у хората. Някои изпадали в ужас от вида на двойката и се чудели дали началникът не е оженил насила младия войник за собствената му дъщеря.

Други, напротив, се зарадвали на щастието на съпрузите. За много зрители тези кадри послужили като още едно доказателство за неустоимата сила на любовта. Но по-късно, много години по-късно, историята на тази необичайна двойка намерила продължение!

майка с бебе

На една от новите снимки порасналата булка от предишните кадри се усмихва уморено в обектива, стискайки нежно вързопче с новородено бебе. От другата гордите родители позират с малко порасналия си син!

семейство

Казват, че съпрузите знаят за своята популярност в мрежата, но не обръщат внимание на това. Двойката все още живее в пълна хармония, отглеждайки сина си, а шегите на околните изобщо не ги интересуват.

Остава само да пожелаем на цялото семейство дълги години щастлив и радостен живот! И няма съмнение, че са щастливи – просто вижте тези снимки – защото те наистина се обичат, вижда се от пръв поглед!

Advertisement