За тези шест зодии 2021 година ще е най-късметлийската

За тези шест зодии 2021 година ще е най-късметлийската

И така, ето кой ща има късмет …

2020 година беше достатъчно трудна за много хора. И все пак, северният кармичен лунен възел Раху й беше покровител. Представителите на зодиакалния кръг имаха шанс да преодолеят различни проблеми. Новата 2021 г. е покровителствана от Меркурий. Според астролозите 6 зодии ще се потопят стремглаво в морето на щастието и въз основа на получените данни са съставили хороскоп за късметлийските знаци през 2021 година.

1. Риби

Най-вероятно началото на годината няма да направи ярки впечатления на хората от тази зодия. Но буквално след края на новогодишните празници ще избухнат приятни събития в живота им. Потокът от радостни изненади ще бъде неизчерпаем. Съдбовните приключения и изненади ще създадат усещане за истинско щастие.

2. Телец

Настъпващата година на Бика обещава мир, който толкова време липсваше на душата на Телеца. Вътрешният баланс, съчетан с положителни събития, ще направи живота на представителите на зодията богат и щастлив.

3. Везни

Под покровителството на Меркурий се очаква представителите на въздушния елемент да продължат кариерното си израстване и и да имат съдбоносна среща през втората половина на годината.

Ако преди някоя област в живота на Взните е била в безпорядък, сега всичко ще бъде уредено и ще предизвика голяма радост. Всеки, който през 2020 година е бил под влиянието на негативни обстоятелства., през 2021 може да разчита на обезщетение, било то в сферата на любовта, финансите, здравето.

4. Козирог

Романтичните козирози ще усетят вкуса на щастието през 2021 г. – хороскопът им обещава това. Някой ще има среща с идеалния партньор, който по-късно ще стане постоянен партньор в живота му. Друг ще подреди нещата в семейното огнище. За някои Козирози ще се отвори възможност свише да сбъднат най-смелите си мечти.

5. Лъв

В сравнение с предишни години, 2021 г.  ще донесе на грациозния Лъв максимална стабилност. В кариерата звездите обещават бърз растеж. На фона на успешния професионален живот личният живот също ще се подобри. Така че Лъвът ще почувства щастието с пълна сила.

6. Стрелец

През новата година зимната зодия ще я застигне успех и щастие. Всички сфери на дейност ще бъдат успешни. Но най-вече Фортуна ще зарадва творческите хора и тези, които са разтревожени, от цялото си сърце за своите работни задължения.

Advertisement