Титлата „най-красиво момиче“ вече принадлежи на това 6-годишно ангелче

Титлата-най-красиво-момиче-вече-принадлежи-на-това-6-годишно-ангелче

Алина Якупова от Москва още не е тръгнала на училище, но вече е известна на целия свят – като млад модел с необикновена красота. Алина вече е толкова успяла, че есента официално й дали титлата най-красиво момиче на планетата!

Факт е, че критериите за красота са различни. Но в модния бизнес има общоприети качества, благодарение на които се попада на гламурните страници. Хубавото е, че Алина не трябва да мисли за фигурата си и да седи на диета, а напротив – колкото по-весело и доволно е детето в кадър, толкова по-добре.

Тя започнала да се снима на 4 години и сега, когато вече е на 6, вече е работила с Instyle и Grazia, Gloria Jeans, Monnalisa Kids и Yudashkin Kids.

красиво-дете-модел

Главното достойнство на Алина са сините очи в съчетания с дългата права светла коса. Тази чиста, кристална славянска красота със северни нотки, са много актуални напоследък.

Алина се смята за идеално въплъщение на детската красота и непосредственост – тя може да бъде както в образа на принцеса, така и на обикновено момиче от блока. Феновете са във възторг!

Фенската база на Алина Якупова все още не е огромна, но това е за добро – на детет не е нужна цялата тази, суета, мръсотия и интриги, които съпровождат пътя по кариерната стълбица.

момиченце-модел

Мама и личният й менджър пазят малкия модел от капаните на модния бизнес и дори смятат за спорно признанието за най-красива на света. Алина е скромно момиче и такава ще си остане!

Advertisement
Фейсбук коментари