10 жестоки истини за любовта към Овена

10 жестоки истини за любовта към Овена

Овните са фантастични хора. Те са най-добрите любовници сред всички знаци на зодиака и могат да подлудят всеки. Но това далеч не са всички качества, с които са надарени хората от зодия Овен.

Представяме ви 10 причини, заради които трябва да обичате или да не обичате Овена – вие решавате.

Те са огън

Овенът е огнена зодия, той носи много енергия и я споделя с партньора си. Освен това те са душата на компанията, така че ако искате партито да е успешно, поканете ги при вас. Но, от друга страна, те палят с половин оборот, така че е по-добре да не ги дразните.

Овните имат огромно его

Жената Овен има нужда от хора, които да погалят егото й, когато имат нужда. Ето защо, ако не знаете как да правите комплименти и искрено да се възхищавате на Овена, дори не се опитвайте да се доближите до него.

Предприемчиви са

Овните биха опитали всичко, е, почти всичко. Но ако от първия път не харесат това, което правят (или не са много добри в това), едва ли ще повторят експеримента отново.

Бързо им омръзва

Ако не можете да сте в крак с Овен в секса, забавлението или разговорите, вие не сте подходящ за тях. Те учтиво ще се сбогуват с вас и бързо ще се оттеглят.

Овенът вижда общата картина

Малките детайли не ги интересуват. Те мислят за проекти, идеи и цели в по-широк смисъл.

Агресивни са

Ако сте се изпречили на пътя им, ние искрено ви съчувстваме. Овенът ще помете всички и всичко по пътя към постигането на целта си.

Обичат страстно

Овните се влюбват бързо и с ентусиазъм. Когато един Овен ви обича, определено ще го почувствате.

Радват се на живота във всичките му проявления

Радва ги всичко: пътуванята, литературата, театъра, интересните хора, светът, вие.

Те са много предани

Те знаят как да бъдат приятели и да защитават тези, които обичат. Затова не бива да обиждате приятелите им, те помнят обидите през целия си живот и няма да се успокоят, докато не си отмъстят.

Настойчиви са

Те казват почти всичко, което искат да кажат, особено сред хората, които ги познават добре. Адски трудно им е да не изразят това, което чувстват.

Advertisement