Тези съпрузи държат световния рекорд за двойка с най-голяма разлика в ръста

Тези съпрузи държат световния рекорд за двойка с най-голяма разлика в ръста

Много необичайна, но пък щастлива двойка.

Днес в svobodnazona.com ще ви запознаем с Джеймс и Клои Ластед от Обединеното кралство, които успяха да поставят световен рекорд на Гинес поради огромна разлика във височината  си – почти 60 см.

Клоуи е висока 166,1 см, а нейният любим е само 109,3 см, на 2 юни 2021 г. техният рекорд беше потвърден със сертификат от Книгата на рекордите на Гинес.

Тези съпрузи държат световния рекорд за двойка с най-голяма разлика в ръста

33-годишният Джеймс е диагностициран с диастрофична дисплазия, много рядък вид нанизъм. Но въпреки неговата особеност, мъжът е успешен актьор и водещ, а 27-годишната му съпруга е учителка.

Младите хора се запознали през 2012 г. в компанията на общи приятели. И четири години след като се срещнали, те се оженили. Сега двойката отглежда дъщеря си Оливия, която вече е на 3 години.

семейство

Клоуи казва, че винаги е обръщала внимание на високите мъже, но всичко се променило драстично, след като срещнала Джеймс.

„Може би вашият избраник няма да бъде човекът, който си представяте в момента … Надявам се, че нашата история ще научи другите, че не можете да съдите човек само по външните му данни. В края на краищата всеки има своя лична история, която може да се крие зад измамен външен вид “, обяснява по-подробно момичето.

двойка

Двойката е щастлива и изпълнена с надежда, а признанието им за световни рекордьори донесе постижения в семейната съкровищница, с които с право се гордеят.

Advertisement