10 причини защо зодия Телец са най-търпеливите и добри хора!

зодия Телец

1. Телецът има търпение

Може би една от най-важите и добре изявените черти, която се забелязва при почти 99% от представителите на тази зодия е търпението. Да изкара един Телец от кожата, може само друг Телец, или евентуално Козирог. Тяхната вродена дипломатичност не им позволява да показват емоциите си пред публика. Те са сдържани и много позитивно настроени.

2. Телецът е упорит

Не може да им се отрече, че желанието им за победа е огромно, но те не са въздух под налягане. Те се трудят упорито и последователно, докато не получат това, което искат.

3. Телецът е амбициозен

Няма Телец, който е без ясна цел за бъдещето си и тя определено не е да бъде продавач на семки на някой панаир. Телците винаги имат сериозни амбиции за успех.

4. Телеца е стриктен

Телците работят много добре по план. Ако на един Телец му кажеш: „Купи 10 ябълки“ и му дадеш 6 лв., а на касата се окаже, че ябълките струват 6.30, той никога няма да върне една ябълка, просто ще намери начин да успее да плати и 10-те и да ги донесе, както е обещал.

5. Телеца е верен

Телците не са от хората, които ще хукнат да изневеряват на половинката си или пък ще предаде приятел. Те са изключително верни и праволинейни, както вече май споменахме.

6. Телеца е късметлия

Те са едни от първите в зодиака и вероятно затова, когато са раздавани позитивите са си грабнали доста от торбата с късмета. Те разбира се биха казали, че всичко се дължи на труда им, но не е точно така…

7. Телеца е честен

Това вероятно се подразбира от всичко, което вече стана ясно. Те са твърде първосигнални и праволинейни и това не им позволява да лъжат и мамят.

8. Телеца е дружелюбен

Винаги приемат хората с отворени обятия. Те никога нямат задни мисли и вярват в честността на хората.

9. Телеца е чувствителен

Една леко негативна черта е, че са прекалено чувствителни, когато ги наранят се затварят в себе си и се надяват, че човекът, който ги е огорчил, сам ще стигне отново до тях. А дотогава… им е по-добре сами. Колкото и странно да звучи Телеца понякога обича да остане сам.. обича уединението сред природата!

10. Телеца е оптимист

Те са от хората, за които чашата е полупълна. Опитват се да намерят позитивното дори и в най-критичните мигове и това им помага винаги да успяват.

И като съберем всичко, което изброихме по-горе какво се получава – идеалният партньор, стриктен, честен, упорит, дружелюбен, амбициозен, лоялен и голям късметлия. Кой не би го последвал?

Advertisement