Загубена кауза. Ето кои са най-несъвместимите двойки зодии

Ето кои са най-несъвместимите двойки зодии

Всеки човек има симпатии и антипатии, при това взаимни; има хора, чийто вид или поведение го карат да се чувства като пред нервен срив. Може би несъвместимостта на такива хора се дължи не само на техния антагонизъм, но и на прекомерното им сходство? Дойде време да разберете с коя зодия изобщо не мелите брашно:

Овен и Овен

Той е изключително упорит и независим, така че е разбираемо, че няма да се разбере с човек, който е също толкова упорит и независим като него. И двамата са родени лидери, и двамата са твърде самоуверени, и двамата обичат да бъдат първи, и двамата няма да търпят чужд контрол, и двамата са нетърпеливи и дори агресивни, а освен това са отлични бойци.

Телец и Лъв

Телецът се нуждае от основателна причина, за да бъде враждебен. Една от тези причини е пълното безразличие на Лъва към Телеца. С тези хора Телецът не е в свои води.

Лъвът няма да търпи тези, които го превъзхождат по някакъв начин, той обича лидерската позиция, иска да доминира и няма да търпи съперници. По принцип тази зодия, въпреки егоизма и желанието си за власт, рядко се кара с някого, защото бързо му писва, но с Телеца враждата му е гарантирана.

Близнаци и Рак

Близнаците са независими и свободолюбиви, с лекот се отказват от компанията на хора, които не са им интересни. Най-скучни за тях са Раците. Освен това Близнаците имат остър език. Ракът е твърде чувствителен.

Ако Близнакът започне да се подиграва на Рака, той го приема много сериозно, обижда се, на Рака му е трудно да общува с хора, които нараняват гордостта му. С Близнаците Ракът може да започне вражда и нетолерантност на молекулярно ниво.

Дева и Водолей

И двете зодии са доста самостоятелни, но… Девата анализира всичко и мисли твърде много, преди да предприеме нещо. Водолеят е твърде импулсивен и непредсказуем, прави каквото си поиска, а когато поиска, действа спонтанно. Всичко това е някак твърде неприемливо за праволинейната Дева. Има антагонизъм.

Везни и Козирог

Тези две зодии често са в конфликт. Везните са твърде отворени към другите, обичат да са в компания на хора, а Козирогът е твърде мнителен. Докато Везните търсят начин да работят по-малко и да се наслаждават повече, Козирогът е работохолик, който вярва, че само упоритата работа и отдадеността могат да донесат добри резултати.

Лекотата, с която живеят представителите на зодия Везни, просто вкарва Козирога в ступор. Ако тези хора работят в един екип, тогава поради разликата в житейската им философия те най-вероятно ще бъдат врагове.

Скорпион и Водолей

Въпреки факта, че понякога имат еднакво мислене, между тях често има недоверие, което прераства във вражда. Освен че са много независими, те са невероятно подозрителни към всички около тях. Ако към всичко това добавите желанието им да вървят сами по своя път, а не да следват някого, тогава е съвсем разбираемо, че има огромни разлики между тези две зодии.

Стрелец и Риби

Стрелецът не обича да показва емоциите си, Ракът се смята за най-емоционалния знак. На Стрелеца невинаги успява да запази самообладание, той говори без да се замисли, че думите му могат да наранят някого, въпреки че няма намерение да обижда. Стрелците не разбират безкрайните терзания на Рибите към своята собствена личност. Да, егоизъм има във всеки, но този на Рибите много дразни Стрелеца.

Всичко това е много сложно  за чувствителните Риби и затова те и Стрелецът правят една много лоша комбинация.

Advertisement
Фейсбук коментари