Майка на 101 години накарала сина си да спре колата, за да се порадва на снега (видео)

Майка на 101 години накарала сина си да спре колата, за да се порадва на снега (видео)

През ноември 2015 г. жена на име Албина Фуаси от Лилут, Британска Колумбия, спечели сърцата на мнозина, като събуди детето в себе си, въпреки факта, че по това време тя вече е живяла живот, надхвърлящ век. Тогава Албина Фойси е била на 101 години.

Нейната реакция към снега е може би една от най-честните и искрени, които човек може да види. И това от достолепна жена столетник.  през целия си живот. Тя не била просто щастлива, тя била истински щастлива.

Арманд, синът на жената, публикува видеото във Facebook, където към 2022 г. то е гледано общо десет милиона пъти.

На видеото се вижда как Албина се кикоти и хили, докато прави снежна топка. След като снежната топка е готова, тя я хвърли с възможно най-голяма сила. Албина казва, че сега е моментът да излязат навън и да поиграят със снежни топки.

Арман казва за видеото: „Ето доказателство, че ако намерите истинското щастие в малките неща, можете да живеете 100 години“, а видеото беше публикувано в Reddit.

Арманд разкрива, че е валяло дъжд в Лилут, а след това внезапно завалял сняг, което е изключително рядко в техния район. Двамата излезли с колата на 3 км от града.

Но преди да успеят да се върнат на пътя, вратата внезапно се отворила и майката излязла, последвана от сина.

жена-на-101-години-прави-снежна-топка

„Когато имаш майка на сто и една години, е хубаво да имаш камера наблизо, за да заснемеш незабравими моменти, когато се случат. Това е един от тях, точно тук — усмихва се Арман.

В коментарите хората пишат, че не могат да се откъснат от гледането на филма на Албина, въпреки факта, че той е достъпен в интернет от няколко години.

Advertisement