Те нямали деца, но искали такива. Когато осиновили тризнаци, ги чакал дар от небето…

Те нямали деца, но искали такива. Когато осиновили тризнаци, ги чакал дар от небето...

Сара и Анди от Оклахома се запознали още в университета. Те се обичали много, но имали един голям проблем: след няколко години брак все още нямали деца.

Лекарите казали на Сара, че може да роди, ако се направи ин витро оплождане. Но вероятността за бременност била 10%, а процедурата била доста скъпа – до 60 хиляди долара. Тогава двойката решила, че ще сиосинови дете. 

Скоро се намерила жена, която веднага казала, че е готова да роди бебче за семейството. Но това не била последната добра новина… Ехографът показал, че не едно, а цели три бебета са напът.

Представяте ли си удивлението им, когато двойката научила, че няма да има едно дете, а цели три?! Да си родител на тризнаци, две сладки момичета и едно момче, е истинско щастие!

‘Еха! Това е страхотно“, помислила си двойката, която мечтаела да има повече деца, но не искала отново да преминава през изтощителния процес на осиновяване. „Това е всичко, което искахме.“

тризнаци

Бебетата – Джоел, Хана и Елизабет – са родени преждевременно, но здрави и все още били в интензивно отделение за новородени, когато Сара и Анди получили втората си изненада. Сара била бременна.

Два месеца по-късно, на прегледа, при който отишла да разбере пола на бебето, Сара се обадила на Анди.

„Едното е момче“ — казала тя.

‘Едното!?’ — възкликнал той.

Оказало се, че доскоро бездетната двойка щяла да си има близнаци – момче и момиче!

семейство с пет деца

„Не, наистина, бяхме много щастливи. Изпаднахме ли малко в паника? Разбира се. Но бяхме много щастливи.“, казва радостният татко.

Така само за 9 месеца съдбата дарила това щастливо семейство с цели 5 деца. 

„Бяхме много, много благословени“, казва таткото Анди.

Advertisement