Децата винаги са карма на родителите. Случайности няма

Децата винаги са карма на родителите. Случайности няма

Човек идва на този свят със своята специална, уникална мисия.

Тръгвайки по пътя, той не само ще изпълни собствената си мисия, уникалния си план, но и задължително ще ПОМОГНЕ на родителите си.

Да, малкото човече идва да обясни нещо на родителите си. Направлявайте го по верния път. Появата на дете може да промени живота на човек напълно, радикално и завинаги.

Родителите, напротив, смятат детето за свой „кръст“ и пъшкат, оплакват се от него, вместо да разберат ценното, което той им носи, кое е нещото към което ги тласка.

Ако възрастен, стар човек погледне назад към живота си и го анализира честно, ще види, че повечето от неговите заслуги, победи, постижения са това, което той никога не би направил, ако не беше имал деца.

Детето е двигателят. Той тласка родителя си напред. Показва му колко е способен всъщност. Колко може да бъде безкористен, издръжлив, търпелив и мил.

Често детето също така показва на родителя си различен поглед към живота. А възрастният трябва да се вгледа, да слуша. Детето не казва ли истината?

Душата на детето винаги избира родителя заради голямата любов, заради голямото желание да помогне на родителя да се прояви максимално.

Дори ако не ви ясен висшият замисъл, това не значи, че го няма.

Помислете колко по-добри, по-мъдри сте станали, ставайки родител.

Ако възрастното дете се отдалечи от вас, ако рядко ви прегръща и казва мили думи, значи някъде сте сгрешили, не сте чули, не сте разбрали. Но в крайна сметка никога не е късно да се разберете, стига да имате желание.

А ако детето има някакъв проблем, то е дошло, за да ви направи по-силни. Да ви научи да се радвате на живота, независимо от всичко. Да виждате щастие в най-простите дребни неща. Да ви покажат, че сте невероятно силни. Да, такова дете е специален подарък и не всеки може да го овладее.

Advertisement
Фейсбук коментари