Тази вълшебна молитва носи късмет и изпълнява желания, макар в нея да няма нито една молба

Тази вълшебна молитва помага носи късмет и изпълнява желания, макар в нея да няма нито една молба
Изображение от jcomp on Freepik

Мисля, че няма да сгреша, ако кажа, че всеки човек иска да открие някакви специални, чудотворни, вълшебни думи, които само да бъдат изречени и веднага да го избавят от беди, да изпълнят съкровените му желания и да привлекат късмет в живота.

И знаете ли, има такива думи.

Тази молитва я знам от дете, прабаба ми я е чела. Защо съм толкова сигурна, че наистина помага? Защото тази молитва е не просто силна, но специална.

В нея няма нито една молба. Магията на тази чудесна молитва е благодарността. Разбирам много добре, че вече е казано много за силата на благодарността.

Нека обаче не отиваме твърде далеч. Спомнете си дали сте благодарили на Вселената за новия ден, когато сте се събудили тази сутрин, колко пъти напълно непознати са чули думи на благодарност от вас и колко пъти произнесохте думи на благодарност към себе си си за своите грешки и опит, пък макар и негативни?

Всички познаваме много добре силата на благодарността, но по някаква причина не я използваме. Но това е най-лесният начин да „достигнете до небето“, да звучите в унисон с Висшите сили, да говорите на един език с тях. Няма по-мощна сила във Вселената, която да промени коренно живота ни.

Но висш пилотаж не е просто да можеш да благодариш, а да се научиш да го правиш предварително, за нещо, което още го няма. Именно това е особената тайна и сила на молитвата, която искам да споделя с вас.

Можете да я четете всеки ден, ако все още не сте сбъднали съкровеното си желание. Защото тази молитва повишава вибрациите ни толкова много, че провалите започват да отминават.

Ако сте уверени в желанието си и сте готови да приемете резултата, тогава трябва да запалите свещ и да обиколите къщата по посока на часовниковата стрелка, като започнете от входната врата, като прочетете думите на молитвата възможно най-много пъти, докато се върнете вратата отново. Оставете свещта да догори, ако не е напълно изгоряла.

Но преди да започнете, прочетете внимателно втората част. Съдържа изречения, завършващи с многоточие. Това място, където трябва да благодарите за нещо от вашия живот. Не бързайте, помислете внимателно.

Благодарствена молитва за изпълнение на желание:

„Господи, Иисусе Христе, Майко Пресвета Богородица и всички Небесни Сили!

Благодаря ви за вашата милост към мен, Божия раб (името) и членовете на моето семейство!

Благодаря ви за вашата благословия, благодаря ви, че ме защитихте и спасихте мене Божия раб (името) и членовете на моето семейство от напразни клевети, от всяко нещастие, от беди, от затвора, от бедността , от напразна смърт, от заклинания, от проклятия, от клевети, от заговори, от зли хора, от завистници и ненавистници, от врагове видими и невидими.

 

Благодаря ви, че помогнахте на мен, Божия раб  (име) и членовете на моето семейство, да се отървем от болести, врагове, зли магии и т.н.

Благодаря ви за помощта в работата, обучението, бизнеса, зачеването на дете, семейните отношения и т.н.

Благодаря ви, че изпълнихте къщата ми с щастие, любов, просперитет! Отсега до век и веков. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин (3 пъти).“

Advertisement