Софи решила да не пие вода цяла година, а само сок. Ето как изглежда днес:

Софи решила да не пие вода цяла година, а само сок. Ето как изглежда днес:

Софи Партик живее на райския остров Бали в Индонезия, където, сякаш изглежда, че човек от раждането трябва да изглежда и да се чувства перфектно. Но не. През по-голямата част от живота си Софи имала проблемна кожа, проблеми с косата, постоянно подпухване.

Един ден тя решила да промени диетата си. Това помогнало.

Вместо вода

Софи дълго време търси начин да намали подпухналостта, ходила е на различни лекари, направила е много изследвания, но безуспешно. Изследванията показвали добри резултати, лекарите настоявали. че всичко с тялото на жената е наред, че е в отлично състояние. Подпухването обаче останало.

Софи

Един ден инструктор по йога я посъветвал да намали приема на вода и да я замени с обикновени сокове и кокосова вода. Софи решила да опита и останала без вода цяла година.

Това донесло резултати, които жената не успяла да постигне в продължение на много години. Разбира се, семейството й първоначално приело тази новина с враждебност, защото диетолозите по света настояват, че водата е основата на живота. Когато обаче видели резултатите от диетата, сравнявайки няколко снимки преди и след, малко се успокоиха.

Подобрението

жена-промяна

Промените започнали да настъпват в рамките на няколко месеца. И първото нещо, което Софи видяла, било, че ужасните кръгове под очите й изчезнали. По едно време лекарите не я съветвали нищо друго освен операция. Софи, разбира се, отказала.

Заменяйки водата със сок, тя изобщо не съжалява. След няколко месеца не само подуването изчезнало. Състоянието на кожата и косата значително се подобрило, фините бръчки се изгладили, кожата станала много по-еластична и тонизирана. Сега тя сякаш блестиотвътре.

жена не пие вода

Това забелязват всички нейни приятели. Косата спря да пада, Софи вече не си спомня за авитаминозата извън сезона.

Всичко, което тя прави, е да консумира „живителната“ влага на плодовете и кокосовите орехи. Треньорите и майсторите по бодибилдинг наричат ​​този подход изсушаване, когато тялото се лишава от приема на вода, с който е свикнало, и с течение на времето премахва излишната вода от тялото.

Advertisement
Фейсбук коментари