Хирург осиновил две момичета и от 10-годишна възраст ги подложил на пластични операции

Хирургът осиновил две момичета и от 10-годишна възраст започнал да им прави пластични операции

Майкъл Никъл рано осъзнал какъв иска да бъде по професия и станал доста търсен пластичен хирург. Но семейният живот на американеца не се получил – той и съпругата му нямали деца, ето защо двойката решила да осинови.

Така  семейството на Майкъл се увеличило с две десетгодишни момичета – Чарм и Британи.

Момичетата развили страхотни отношения с новите си родители. Професионалното око на бащата пластичен хирург обаче непрекъснато им откривал физически недостатъци.

жени-пластични-операции

И още от десетгодишна възраст Чарм и Британи започнали да получават първите „инжекции за красота“. Когато момичетата пораснали, те преминали през липосукция на корема и бедрата, пластични операции на носа и гърдите.

Критиката, с която се сблъскал Майкъл Никъл, била неудържима. Но лекарят е сигурен, че благодарение на усилията му дъщерите му, които сега са под тридесет, изглеждат страхотно.

Самите момичета са съгласни с неговото мнение. Като възрастни те доброволно ползват услугите на клиниката на баща си.

Чарм-и-Британи

Всяка година Чарм и Британи си правят почистване на кожата, инжектират си ботокс, за да поддържат перфектната форма на скулите и да предотвратят появата на най-малките бръчки по лицата.

Усилията на Майкъл Никол не били напразни, защото и двете момичета са щастливи със своите половинки и се чувстват като доста хармонични личности.

В многобройни интервюта те споделят, че безусловно вярват в професионализма на баща си, не го осъждат за ранните процедури за красота, на които ги е подложил. И искрено вярват, че пластиката е най-хубавото нещо в живота.

Advertisement