Смеели се на „грубото“ лице на момичето, но с правилен грим тя променила всичко

Смеели-се-на-грубото-лице-на-момичето,-но-с-правилен-грим-тя-променила-всичко

Знаем колко жестоки могат да бъдат тийнейджърите. Онези, които не се вписват в техните рамки, веднага биват подложени на тормоз. Много девойки и младежи всяка година се обръщат към психолози, заради душевните травми, нанесени им в училище.

Историята на Нгок Хан от Виетнам

Тази тийнейджърка живее в провинция Шон Транг във Виетнам. На 17 години тя не приличала на връстниците си. Работата е там, че нейните гени са били предимно от баща й. Външно приличала на баща: ъгловати черти, мазна тъмна кожа, момчешка фигура. Заради това Нгок Хан нямала приятели в училище. Много съученици й се подигравали, обиждали и я унижавали. Момичето обаче не се отказало!

Как се променила за 2 години

Тийнейджърката твърдо решила, че може да се промени и да докаже, че външността далеч не е всичко. Грубото лице винаги може да се коригира с помощта на козметични средства.

Нгок Хан започнала да ходи на фитнес и да се храни правилно. Намалила количеството мазнини и сладката храна, заради което успяла да се сдобие с нормална кожа.

В продължение на 2 години редовно тренирала с треньор. За това време с упорит труд успяла да изгради тяло, за да което да й звидят мнозина жени.

Дълги крака, стегнат корем, добре оформено тяло – всичко това постигнала благодарение на редовния си труд.

Нгок Хан решила, че ще се научи и да прави професионален грим. Завършила курсове и сега е трудно човек да я разпознае. Съученици, познати и роднини не могат да познаят доскоро свенливата тийнейджърка.

Момичето изглежда прекрасно и не мисли да спира. Тази история на едно обикновено момиче от Виетнам не само трябва да мотивира всички да работят върху себе си. Тя разказва как да победите гените и да се справите с тормоза в училище, без да се депресирате.

Advertisement