Силвестър Сталоун наруши мълчанието си: Няма по-голяма болка от загубата на дете

Силвестър Сталоун наруши мълчанието си: Няма по-голяма болка от загубата на дете

Преди 11 години актьорът Силвестър Сталоун претърпя опустошителна загуба, когато синът му Сейдж беше открит мъртъв. Той беше на 36.

На мястото служителите откриха бутилки с хапчета с рецепта, но аутопсията показа, че той не е използвал никакви медикаменти, освен болкоуспокояващите без рецепта. Причината за смъртта е определена като атеросклероза, която е довела до коронарна болест на сърцето.

През годините много хора се чудеха какви проблеми е имал Сейдж и какво наистина се е случило с него. Сега, макар и накратко, баща му Силвестър говори за Сейдж в най-новия документален филм за живота му на Netflix.

Сейдж беше най-голямото дете на звездата на Роки. Той прави своя актьорски дебют заедно с баща си в Роки V, в който играе Робърт Балбоа младши, син на Роки. Сейдж също се появява заедно със Силвестър Сталоун в „Дневна светлина“ през 1996 г. и участва в The Evil Inside Me през 1993 г.

Той е дете на Сталоун от първата му съпруга Саша Чак.

След смъртта на Сейдж Сталоун поиска от медиите да прекратят „спекулациите и съмнителните доклади“ относно причината за смъртта на сина му.

„Защото, когато родител загуби дете, няма по-голяма болка“, каза Сталоун пред CNN.

„Затова умолявам хората да уважават паметта на моя изключително талантлив син и да изпитват състрадание към любящата му майка, Саша, защото тази мъчителна загуба ще бъде усещана до края на живота ни“, продължи той.

„Сейдж беше първото ни дете и центърът на нашата вселена и аз смирено се моля на всички споменът и душата на сина ми да бъдат оставени да почиват в мир.“

През август 2012 година актьорът сподели болката си публично: „Това е много, много трудно. Това е ужасна ситуация, но такъв е реалният живот – времето помага да се справиш и се опитваш да преживееш случилото се. Много е важно да намерите в себе си сили да се изправите и да е опитате да продължите да живеете. В противен случай можете да бъдете завлечени в затворен кръг“.

Advertisement