Истинско прераждане: 21-годишният син на Майкъл Джексън е копие на баща си

Майкъл Джексън
Източник: Wikipedia

Невероятно, но факт е, че изминаха почти 15 години от смъртта на Майкъл Джексън.. И до днес наследниците на великия певец се появяваат на различни обществени събития.

Певецът има трима сина, като що се отнася до най-малкия наследник на Джексън, Принс Майкъл Джексън II, той рядко се появява на публични места.

Принц Майкъл „Биги“ Джаксън II е третото и най-малко дете на покойния Майкъл Джексън. През годините е известен като „Бланкет“ Джаксън. На английски blanket  е одеяло и има теории, че прякорът му произлиза от там, че баща му Майкъл често покриваше лицата на децата си пред медиите и феновете.

Бланкет обаче променя името си на Биги през 2015 г. Самоличността на биологичната му майка – сурогат – не е известна. Той беше на 7 години, когато баща му почина през юни 2009 г.

Деби Роу, майката на другите две деца на Майкъл – Парис Майкъл Катрин и Майкъл Джоузеф „Принц“ Джаксън – публично отрече да е биологична майка на Биги след раждането му и последвалите медийни спекулации относно зачеването му.

Най-известната снимка на Биги е направена през 2002 г., когато, едва на 9 месеца, баща му провеси през балкон в хотела си в Берлин, за да го покаже на журналистите и феновете си.

Биги днес

Днес момчето е на 21 години и Калифорния. Посещаав местно частно училище. Поради напредналата възраст на баба си, заедно с братята и сестрите Майкъл и Парис, напуснали гнездото като млади възрастни, Джаксън бил под надзора на по-големия си братовчед Ти Джей Джаксън в по-късните си тийнейджърски години.

За разлика от другите, на него му е било най-трудно да се приспособи след смъртта на баща му, но сега той се справя добре и се е съсредоточил върху оценките и спорта,

Днес мнозина откриват забележително сходство между Биги и покойния му баща.

Една от снимките показва невероятна прилика между наследника на Майкъл и краля на попа. Чертите на лицето на 21-годишния наследник изглеждат като копирани от външния вид на Джексън. Нито дъщеря му, нито другият му син приличат толкова на певеца, колкото най-малкият му наследник.

Някои фен страници на Майкъл Джексън в Инстаграм дори правят интересни колажи със снимките на бащата и сина, за да покажат физическата им прилика.

„Какво привлекателно момче“, „Истинско превъплъщение на краля“, „Жалко, че не е наследил таланта на баща си“, „Звездният баща би се гордял невероятно със сина си“, пишат под снимките му интернет потребители.

А какво смятате вие?

Advertisement