Сестри близначки се омъжили за братя близнаци. Вижте децата им:

Сестри близначки се омъжили за братя близнаци. Вижте децата им:

Запознайте се със сестрите близначки Британи и Бриана Дийн, които срещнали бъдещите си съпрузи на Фестивала на близнаците. Тяхната история е по-невероятна и от най-невероятния сценарий.

Сестрите близначки Британи и Бриана Дийн от деца си мечтаели да се оженят за близнаци. Веднъж на фестивала на близнаците извадили късмет – срещнали братята близнаци Джереми и Джош Селиърс.

През 2019 г. момчетата станали известни – и всичко това благодарение на оригиналното предложение за брак на братята. Джереми и Джош решили да зададат онзи най-важен въпрос на сестрите едновременно и за да не заподозрат нищо, се престорили, че всички заедно ще снимат реклама.

Видеото, в което братя близнаци предлагат брак на сестрите близначки, бързо се разпространи в мрежата и скоро каналът TLC поканиl двойките да станат герои на собствено предаване.

Сватбата, разбира се, също била двойна и благодарение на канала била показана във всички щати. Момчетата станали звезди. Сватбените пръстени за девойките, между другото, също били еднакви – под формата на знак за безкрайност.

Малко след сватбата, през август 2020 г., и двете двойки обявили, че се готвят да стават родители. Момичетата специално се опитали да синхронизират бременността, за да „облекчат пътя на родителството“ (и да спечелят абонати, разбира се).

Скоро, с малка разлика в датите, Британи и Бриана станали майки на момчета – Джет и Джакс. Въпреки че момчетата реално братовчеди, генетично те могат да бъдат наречени братя и това е невероятно.

Външно момчетата все пак се различават и, за разлика от родителите си, е трудно да ги объркате.

Днес и двете семейства живеят в една къща: близнаците не виждат нищо изненадващо в това, въпреки че признават, че разбират защо мнозина намират този избор за странен.

Advertisement