Умеят да обичат: 6 зодии с голямо сърце (списъкът ще ви изненада)

Умеят да обичат: 6 зодии с голямо сърце (списъкът ще ви изненада)
Изображение от Enoch111 from Pixabay

Когато казваме, че искаме да намерите любящ партньор, имаме предвид една от зодиите в този списък.

Тези представители на зодиака са идеални: винаги ще подкрепят партньора си и ще жертват времето, парите и емоциите си в името на любимия човек. И така, ще ви кажем коя зодия поставя любовта на първо място (дори и да не ви изглежда така на пръв поглед).

Рак

Всеки знае, че Раците са най-милите и нежни хора – така че е съвсем очаквано да ги видите в този списък.

Единственото забележка е, че Раците понякога могат да изглеждат груби и затворени. Но това е само с нови хора – винаги е трудно за една зодия да се довери на другите.

Или с тези, които неволно са обидили знака – когато общувате с Рак, е по-добре да не правите „безобидни“ шеги и да не засягате чувствителни теми. Но за тези, които са във връзка със Рак от дълго време, той ще стане най-верният, грижовен и романтичен партньор.

Риби

Представителите на тази зодия отдават голямо значение на своите и чуждите чувства. Затова те дълго и усърдно ще ви се извиняват дори за дребна грешка.

Рибите може да не са най-решителните партньори – така че първата стъпка ще зависи от вас – но те определено няма да ви оставят в беда. Рибите ще използчва всички начини да помогнат на любим човек и няма да могат да се върнат към нормалния си живот, ако нещо с партньора им не върви.

Лъв

Общоприето е, че Лъвовете са най-егоистичните хора. Но едното не пречи на другото – зодията знае как да обича не само отражението си в огледалото, но и половинката си.

Искреността на знака се проявява в неговата щедрост – той е готов да подари на близките си както материални подаръци, така и гръмки декларации за любов. Важното е никога да не се подигравате или обезценявате чувствата на Лъва, в противен случай никога повече няма да го видите.

Овен

Това е най-силната и енергична зодия, а неговият любовен език е този да защитава  близките си. Ако винаги сте мечтали за партньор, който няма да позволи на другите да кажат и дума за вас по негативен начин, то Овенът определено ще се превърне във вашия идеал.

Просто не поставяйте под съмнение успехите на Овена и не се опитвайте да разклатите самочувствието му – зодията се спогажда само с тези, които вярват в него.

Дева

Колко много е казано за това, че Девите са невероятно критични и жестоки хора. Но това изобщо не е вярно.

Всъщност зодията отлично знае колко уязвимо е сърцето й и колко слаба може да бъде – и затова не позволява на никого да я „замъглява“ с декларации за любов, за да не яболи по-късно.

Но с любимите си хора Девите са способни на романтика, откровени, дълбоки разговори и щедри жестове. Важното е тази зодия да знае, че никога няма да я предадете.

Козирог

„Братята по нещастие“ за Девите са, разбира се, Козирозите. Никоя друга зодия не е получавала толкова много упреци, че е студена и безчувствена.

Но, за разлика от Девите, Козирозите наистина не могат да пишат любовни стихове и искрено да говорят за чувствата си. Козирогът обаче е онази „каменна стена“, на която винаги можете да разчитате. И това също е най-сигурният знак – няма да ву даде нито една причина за ревност и той определено цени дългосрочните отношения.

Advertisement