Сашо Кадиев залипсва на зрителите още от първия ефир на „Преди обед“

Сашо Кадиев
Стоп кадър: "Преди обед", bTV

Новият телевизионен сезон вече започна и Nova и Бтв се вкопчиха в битка за зрителите. От 4 септември стартираха и двата сутрешни блока на националните телевизии „Преди обед“ и „На кафе с Гала“.

Прави впечатление, че и двете предавания са заложили на изцяло нови декори на студиата си. Нов е и водещият на „Преди обед“ Петър Дочев. Именно на младия актьор се падна тежката задача да замени Сашо Кадиев, който изкара 12 години като ко-водещ на предаването.

За тези години Кадиев се превърна емблема на предаването, а зрителите свикнаха да си пият кафето с усмивка, докато гледат забавните му превъплъщения и лафове  в ефир. 

Ето защо не е учудващо, че още преди да е започнало предаването зрители вече зажалиха за Кадиев с коментарите си в социалните мрежи.

„Няма да е същото без Сашо“, „Сашката вдигна летвата високо! Няма незаменими, но има незабравими“, гласят част от мненията на зрителите.

Обожаван от едни, критикуван от други заради твърде фриволно поведение, фактът е безспорен – Александър Кадиев е лице, което предизвиква интерес сред всички.

Прави впечатление, че в първия си ефир като водещ наследникът му Петър Дочев бе малко по-обран и остави на опитната си партньорка Деси Стоянова да движи нещата в тричасовия блок. Очакванията са с натрупването на опит и предавания да се поотпусне и да развие пълния си потенциал.

Петър Дочев е преборил над 70 човека, за да стане водещ на „Преди обед“, обяви преди дни продуцентът и творчески директор Георги Тошев.

Advertisement