Жена висока само 71 см успяла да роди 3 деца. Ето как изглеждат те:

Жена висока само 71 см успяла да роди 3 деца. Ето как изглеждат те:

От самото си раждане Стейси Хералд е била диагностицирана с рядко заболяване. Заради недъг, костите й били много крехки и се деформирали. А тя пораснала само 71 см.Но, въпреки това, Стейси винаги водела активен начин на живот и не се превърнала в „затворница“. Тя получила образование, намерила си работа и дори открила любовта.

Уил Хералд не се смутил от недъга на Стейси, нейния ръст и външен вид. А той е 3 пъти по-висок от нея и по-малък от нея с 9 години. Но Уил разбрал, че иска само Стейси, че тя е неговата половинка и сродна душа. Двамата се оженили. И разбира се, помислили и за деца.

жена 71см

Лекарите казвали,че бременността е възможна, но е рискована – има риск децата да унаследят диагнозата на майката. Но съпрузите решили да рискуват.

Първо на бял свят се появила най-голямата дъщеря Катрин. Малката се родила недоносена и наследила недъга на майката. Стейси решила да опита втори път. Съпрузите били убедени, че ще се роди здраво бебе. Така и станало, средната дъщеря Макая била напълно здрава.

За съжаление, третият опит не повторил този резултат. И синът Малакай наследил гените на майка си и нейния недъг. Всяка бременност на Стейси минавала тежко, на нея й било много трудно. Но Уил я подкрепял във всичко.

Стейси Хералд

Те били необичайно семейство, но в дома им царувало разбирателство и любов. Макайя бързо пораснала по-голяма от майка си. Уил оборудвал дома така, че всичко да им бъде удобно. Но щастието не продължило дълго. Стейси си отишла на възраст от 44 години.

Advertisement