Пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги помнят. А това, което изплува в паметта, невинаги може да бъде дешифрирано. Посланията и намеците на подсъзнанието са твърде символични.

Въпреки това, някои сънища, които обикновено се наричат ​​​​пророчески, не трябва да се пренебрегват.

Ванга често говорела за такива сънища, оставяйки много изненадващо точни тълкувания, които наистина помагат на някои хора да се пазят от неприятности, а други да получат това, което искат.

Ще ви представим тези, които пророчицата наричала най-важните. Нека започне с факта, че такива сънища се различават от другите сънища: те са много ярки и се помнят почти до най-малкия детайл.

Сънища, предупреждаващи за опасност

Един от най-честите сънища, който предупреждава за сериозни здравословни проблеми, наранявания и травми, е мръсно легло или разкъсано спално бельо. Мръсни неща, развалена храна, счупени домакински предмети и бездомни, неподдържани животни също не обещават добро здраве.

За ридк да станете жертва на измамници, финансови затруднения или загуба на източник на доходи говорят сънища, в които сте свидетели на бушуваща огнена стихия: било то пожар, вулканично изригване и др.

За събития, които ще ви накарат да пролеете много горчиви сълзи: смърт на любим човек, предателство, сериозни конфликти с вашия шеф или деца, можете да бъдете предупредени от сън, в който апартамент или къща внезапно се наводнява и на пода се лее вода. Особено ако вече сте намокрили краката си в тази вода.

Негативните тълкувания на сънищата разстройват дори онези, които не вярват в тяхното значение.

Но не трябва да се разстройвате, а да слушате интуицията си и да анализирате всичко, което ви се случва сега. Напълно възможно е да намерите къде да „поставите сламки“ и да се спасите от бъдещи неприятности.

Сънища, които предвещават положителни промени в личния ви живот

Сънищата с цветя винаги са новини за промени в личния ви живот, било то предложение за брак, нова любовв или дългоочаквано зачеване. Особено ако сред цветята има неотворени пъпки.

Сънуването на водопади и бурни планински реки говори за среща със сродна душа, за нова любов.

А ако има и дъга върху водата, трудно е да си представим нещо по-добро. Това е сън за главозамайващи перспективи и възможности, при това абсолютно невероятни, каквито дори не бихте могли да си представите в най-смелите си мечти.

И че всички врати скоро ще бъдат отворени за вас и вашето съкровено желание ще се сбъдне.

Сънища, обещаващи богатство

Мисля, че всеки знае за изпражненията и торовете. Но самите пари: банкноти или монети изобщо не означават, че скоро ще се появят в живота ви. По-скоро е отражение на вашите мисли и притеснения за тях.

Но тези 3, както твърди Ванга, абсолютно предсказват неочакван и доста осезаем приход. Тези сънища не са ме разочаровали никога.

Първи в списъка са сънищата, в които сте в или виждате гръмотевична буря с гръмотевици. Проблясъци на светкавици и оглушителни гърмежи отгоре – означават пристигането на пари от вашите професионални дейности: бонус, увеличение на заплатата, нова високоплатена работа. А ехото от гръмотевични бури означава победа или получаване на наследство.

Появата на богат спонсор, инвеститор или партньор в живота е обещана от голяма черна хлебарка, която се втурва в съня. По принцип ние се опитваме да се отървем от тях или да ги смачкаме в сънищата си. И ако това се случи, за съжаление, такива прекрасни перспективи няма да се сбъднат в живота.

Не по-малко неприятните плъхове се присънват за връщане на стари дългове.

Но каквото и да обещава сънят, никога не казвайте на никого за него. Лошите, за да не се сбъднат, и добрите, за да не изплашат късмета. Пожелаваме ви да имате само хубави пророчески сънища.

Advertisement