Подаръците, които ни изпращат душите на починалите ни близки

Подаръците, които ни изпращат душите на починалите ни близки
Източник: journal.reincarnationics.com

Може ли близък човек от небето да ни изпрати подарък? Вероятно често намирате неща, които ви напомнят за отишли си хора. Това е повече от съвпадение.

Съществуват няколко канала за връзка между духовното измерение и нашия свят. често душите на починалите използват тези канали, за да ни кажат нещо.

Ето в каква форма са тези сигнали:

1.  Думи

Табели, графити, реклама или пътни знаци могат неочаквано да влязат в диалог с вас. Виждайки някоя дума или думи, вие си спомняте за отишъл си близък човек. Тези знаци се пращат от душата му, за да ви помогне в движението по правилния път.

Вашият близък се грижи за вас и иска да ви помогне. Ако нещо такова се случи, когато забележите пътен знак, трябва да го последвате и да видите къде ще ви отведе. Ако е магазин, влезте в него и т.н. Тоест задължително последвайте тези знаци.

2. Пчели, пеперуди и птици

Тези мили творения на природата не са създадени само за това да радват очите, те също така ни носят послание от оня свят. Също както ангелите са вестители на Бога, малките крилати създания са вестители на отишлите си хора.

Видите ли някое от тези същества, спомнете си за починал близък. По този начин ще успеете да установите с него несъзнателна връзка и да получите послание. За разшифроване на посланието се постарайте правилно да анализирате мислите и емоциите си в този момент.

3. Черупка от мида

Ако случайно откриете черупка от мида на някое нетипично за нея място, далеч от морето, това е знак, че някой от другия свят се опитва да се свърже с вас. А ако черупката се намира на вашия път, то задължително я вземете и запазете, тъй като това е точно подарък от умрял близък.

4. Светли кръгове върху фото снимки

За всичко е виновен прахът върху обектива или пък е истинско послание? Проверете камерата си: ако с нея всичко е наред и е чиста, значи това е сигнал от ваш близък. По този начин искат да ви кажат, че са до вас и ви пазят.

5. Монета

Има такъв израз – „пари, паднали от небето“. Този израз идва от вярата, че намерената монета е истинско послание от отишъл си човек. Медиумите казват, че когато човек намери монета, това е знак, че душата на този близък е наблизо, защитава ни, обича ни и ни цени.

6. Числа

Ако често виждате едни и същи повтарящи се числа или ред очите ви редовно попадат числа, които са свързани с умрелия човек (важна дата в живота му, любимо число, дата на раждане и т.н.), то той ви праща послание. Значението на този сигнал зависи от видените числа. Анализирайте ситуацията.

7. Музика

Ако някъде внезапно зазвучи песен, която ви напомня за загубения близък, то това не е случайно. Често асоциираме музиката с конкретно време и място. Така вашият близък напомня за себе си.

8. Сън

Може да сънувате всичко. Все пак, ако насън видите отишъл си роднина, не се съмнявайте: той така го е направил. Отнесете се сериозно към съня и се опитайте да откриете в него послание за това как да продължите напред.

9. Пера

Разноцветните пера са доста чест подарък, който ни пращат близките от отвъдното. Крилата на птиците са много по-близо до небесата от човека, затова душите на починалите ги използват като послание.

Ако на пътя си видите перо, вземете го, погледнете към небето, помислете за близкия си и произнесете на глас името му, ако не се стеснявате. По този начин той ви напомня, че се сеща за вас и ви пази от несгоди.

10. Едно позвъняване на телефона

Ако телефонът ви позвъни само веднъж, това може да е сигнал. Някои хора казват, че в продължение на много години след загубата чуват еднократно иззвъняване. Но по-често това се случва скоро след загубата, сякаш човекът, който скоро се е преселил на небето, ви се обажда, за да ви съобщи, че е пристигнал благополучно.

11. Спрял часовник

Както е известно, често, когато някой умира, часовниците спират. Или пък часовници, които дотогава са работили отлично, внезапно спират на определено време, което, ако значи нещо за вас, бъдете сигурни: това е знак, че душата на ваш близък е наблизо.

Има и случаи, когато дълго време неработещи часовници изведнъж започват да вървят. И това трябва да се възприема като послание от духовния свят.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement